All you niid

niid’s Cosmetics & Parfumes har ett brett sortiment av ansikts- och kroppsprodukter. Personalen både kunnig och engagerad. Inte konstigt att allt fler kunder upptäcker och uppskattar butiken med den personliga servicen.

Michael Kors lanserade två nya dofter under våren som redan upptäckts av många män, Extreme Blue och Michel Kors for Men. Naturligtvis finns även Michel Kors damdofter i niid’s sortiment.

En av niid’s Cosmetics storsäljare just nu är brun-utan-sol produkterna som bevarar sommarens solbränna. Ingela tipsar:
– Clarins har riktigt bra brun-utan-sol-droppar för ansikte och kropp – Radiance-Plus Golden Glow Booster, som finns för ansikte samt kropp. Tre droppar blandas enkelt med din vanliga ansiktskräm eller body lotion. Oljan är dryg och räcker länge.

Under sommaren har färgerna och produkterna haft ett naturligt tema. Det har varit läppglanser GT34_3istället för läppstift och ögonskuggor i ljusa, naturliga färger. Detta tema består en bit in på hösten, för att senare övergå till make up i varmare toner som kompletteras med accentfärger.
– Hösten är en spännande tid som vi alltid ser fram emot, med många produktlanseringar. Redan nu börjar butiken fyllas med spännande höstnyheter och höstdofter.

Välkommen in!

Tags , , , , ,