Allt för en aktiv vinter

Det finns inget dåligt väder, bara dåliga kläder. Hos Team Sportia är butiken nu fylld med bra kläder och skor som tål kyla och regn. Varma, sköna jackor och mössor. Och träningskläder så att du håller formen även i vinter.

– På jackfronten är parkas fortfarande hett och praktiska jackor som andas och har vattentäta skal. Didriksson och Team Sportias eget varumärke North Bend är båda stora favoriter i butiken. Precis som skor från Ecco och Haglöfs, berättar Kristian Maga, ägare till Team Sportia.

Förra året lanserade butiken mössor i härlig merinoull från österrikiska Eisbär.
– Mössorna blev en succé därför har vi i år laddat med ett ännu bredare sortiment. Här finns mössor i alla storlekar och för alla smaker. Mössor i härliga färger och spännande mönster!

Träna i mörker och kyla
Team Sportia har också ett brett utbud av funktionsplagg som andas, transporterar bort transpiration och håller kylan borta när du tränar. Ett underställ av god kvalitet samt att satsa på många lager och en skaljacka ytterst är ett vinnande koncept för att hålla sig varm.
– Glöm inte att synas i mörkret! I butiken finns många olika varianter på pannlampor från Silva. Reflexer är också a och o, påminner Kristian.

Individuella formgjutna sulor till ett bra pris
Dina fötter är hela kroppens fundament. När detta fundament är i obalans eller fungerar dåligt kan effekterna kännas i hela kroppen, oavsett om det är muskel- eller ledsmärtor eller mer allvarliga skador. Varje dag gjuts flera fotinlägg i butiken – individuellt anpassade innersulor – i butiken. På tio minuter får du en fotanalys och en anpassad innersula, som du kan använda i flera av dina skor. Ryggen, knän och höfter avlastas.
– Tidigare gjöt vi mycket till kunder som tränar, men allt fler köper Footbalance individuellt anpassade innersula för vardagsbruk. Att priset är attraktivt, 649 kronor för en sula, gör också att fler unnar sig ett par sulor eller två, avslutar Kristian.

Tags , ,