Sommartider!

Nu vill vi njuta av solen – utan att bränna oss – och värmen. Umgås med vänner, grilla och slappa på stranden eller vid poolen. På niid’s har det varit sommar ett tag. Butiken är fylld med sommarens nyheter för både ansikte och kropp. 

Glow och glittertrenden som kom i vintras håller i sig även under sommaren. Den naturliga looken spetsas med somriga pasteller. Ingela, ägare till niid’s, tipsar:
– Isadoras Get the Glow handlar om att skapa reflektioner och en skimrande glow. Produkterna för ansikte, läppar och naglar finns i pasteller och mjuka färger som grönt, ljust lila, puderrosa och vitt, alla med en skimrande effekt. Paletten för ansiktet med pudriga pasteller är verkligen prisvärd.

En annan nyhet är Isadora Bronze Shimmering Oil som ger dig en solkysst hy. En torrolja att använda över hela kroppen, men också på hårtopparna för att skapa en komplett glow. Lika rätt på dagen som på kvällen!

niid’s är den privatägda butik som säljer mest Clarins i Sverige. Och en av sommarens nyheter är magiska återfuktande läppoljor i fyra toner – mintigt grönt, guld och mörkt apelsinfärgat som är snygg till solbrännan och en varm rosa ton. Ingela tipsar:
– Lip Comfort Oil kan användas ensam eller ovanpå ditt favoritläppstift för att ge glans och skydd. Läppoljan håller läpparna smidiga och mjuka och ger dessutom ett fylligare utseende. Läppoljorna innehåller bland annat växtoljor från jojoba, hasselnöt och Mirabelle-plommon.

Ros, liljekonvalj, balsamgran och mossa
Sommar. Naturen exploderar i grönska och vi omges av förföriska dofter av rosor, kryddor och saltstänkt hav. Dessutom kompletteras doftutbudet med årets sommardofter – för både kvinnor och män. På niid’s finns många, många nya dofter. Det är svårt att tipsa om någon speciell eftersom dofter är individuella. Det är det som är så spännande.

Issay Miyakes sommardoft i år L’Eau D’Issey Pure EdT är en doft av mysk, vatten och blommor. Av mandarin, ros och liljekonvalj.

Calvin Klein CK One doftar av eldig pepparrot, uppfriskande koriander och exotisk kardemumma. Doften skickar signaler om energi och brinnande hetta!

Är du en person som hellre har en skön body lotion om sommaren istället för parfym kan vi tipsa om två favoriter – friska Clarins Aromatique Elexir och härliga Angel.

Solskydd är A och O
Med åren har vi svenskar blivit allt duktigare på att använda solskyddsprodukter.  Behöver du uppdatera ditt sortiment tipsar gärna niid’s om årets nyheter och vilka produkter som kan passa dig och din hud bäst. Utbudet är brett.

Piz Buin är ett innovativt märke som ger en rikare, säkrare och behagligare vistelse i solen. Från uppfinningen av den första solskyddsprodukten 1938 till bredspektrum (UVA och UVB filter) användandet, fortsätter Piz Buin och deras solkräm att konsekvent göra nya framsteg inom solskyddsteknik.
– Ta hand om dig i sommar. Just nu har vi kampanj, köp två produkter och få en skön after sun på köpet, avslutar Ingela.

Tags , ,