Blommor säger mer än ord

Blommor är ofta starkare än ord

Catharina Comrin har drivit Blomster-Toppen med framgång under 10 år. Under denna tid har gallerian vuxit, precis som Höllviken.  Butikerna och kollegerna har blivit fler. Butiksläget förändrades när gallerian byggdes till och på Blomstertorget, strax utanför butiken, samsas växter och dekorationer. Nu satsar Blomster-Toppen vidare mot en värld där fler älskar blommor och varandra.

Sedan ett par månader tillbaka ingår butiken i Interfloras nya koncept. Butiken kommer att anpassas och renoveras de närmaste månaderna. Väggar ska målas i en vacker grå ton, inspirerande fondväggar ska sättas upp och kassadisken har redan flyttats och blivit mer välkomnande.  Catharina och hennes kollegor Alexandra, Emma, Johanna, Katharina, Izabella och Cathrine är förväntansfulla och glada över förändringen i butiken.
– Interflora är ett starkt varumärke som står för en hög kvalitet – precis som Blomster-Toppen har gjort i alla år. Genom Interflora får vi nu ännu fler leveranser i veckan. Detta gör att vårt utbud växer. Vi kommer alltid att kunna erbjuda en kyl full med växter och snittblommor. Vi är mycket glada över uppdateringen av butiken som kommer att bli jättefin när den nu anpassas till konceptet, säger Catharina.

Interfloras vision stämmer väl överens om Catharinas och hennes kollegers vision för sin butik: en värld där fler älskar blommor och varandra. Blommor handlar om känslor och om upplevelser. Doften av blommor väcker minnen. Och en enkel blomma kan lysa upp ett rum och en blomma kan kommunicera när orden inte alltid räcker till. Blommor är ofta starkare än ord.

Opp Amaryllis
En av de mest populära blommorna under julen är vår älskade amaryllis. Tjejerna på
Blomster-Toppen tipsar om att köpa den lagom till första advent om du vill att den slår ut till jul. Just nu kan du köpa amaryllis på lök till kampanjpris.

Underbara julgåvor
Något av det bästa med årets mörkare månader är kura ihop inomhus och tända ljus. Thailändaren Vance Kitira har en förkärlek till naturen, skogshuggare som han är. Han har en unik förmåga att omvandla denna kärlek till de vackraste ljus. Blomster-Toppen har ett brett utbud av hans fantastiska ljus. Välkommen in och välj just din favorit.

En annan favorit i butiken är danska märket Munkholm som bland annat har de underbaraste tvålarna och doftljus med lång brinntid.

Slutligen tipsar Catharina om det prisvärda porslinet från Gilbert som blivit en riktig storsäljare. Tallrikar, assietter, muggar och skålar i en massa härliga färger som du dessutom kan mixa friskt.
– Allt fler upptäcker porslinet och möjligheterna att skapa sin alldeles egna personliga touch med hjälp av de olika färgerna.

Tags ,