Bokrea och alla hjärtans dag

Det händer både det ena och det andra den kommande tiden i Nils Asp Bok & Pappershandels magiska värld av berättelser, upplevelser, skapande och fascinerade fakta. Kärlekens dag, bokrea och de uppskattade författarkvällarna med en speciellt gäst är vad som finns att se fram emot både nu och längre fram på vårkanten.

 

Alla Hjärtans Dag

Den 14 februari är nära förestående och om du inte har säkrat din lilla kärlekspresent, kan lösningen finnas i bokhandeln på Toppengallerian. Butiksinnehavaren Anders Billing visar fina små presenter med den där rätta kärlekskänslan för dagen, som små nallar, fina kort med träffsäkra budskap och stilrena muggar i metall med texter som “Jag älskar dig till månen och tillbaka” eller “I love you so it hurts”. Ett annat bra tips som även det går i kärlekens toner och det är en vacker skrivbok från Leuchtturm i en rosa färg som går under namnet powder, där det finns blyerts-, reservoar- och kulspetspennor från Faber Castell i precis samma färg. Det är något för den som tycker om att skriva stiligt med stil!

 

Dags för bokrea!

Ställ alarmet redan nu till att vara uppe, redo och nere på Toppengallerian till klockan sju på morgonen den 22 februari. Då sätter bokrean igång med över 600 titlar till väldigt bra priser. Passa på att bunkra upp till semestern och fyll på hemmabiblioteket med olästa blad med både gamla klassiker som George Orwells 1984, som idag faktiskt är högst aktuell och det är många yngre som vill läsa den. Du kan även köpa dig en box med Årstidskvatetten av vår lokale författare Anders De La Motte eller en modern klassiker som Ulf Lundells Jack. Passar inte datumet, så kan du faktiskt göra en beställning i förväg!

Författarkväll i vår

Äntligen är det dags för författarkväll! Vi får fint besök på Toppenallerian den 9 mars, då Malin Giolito Persson gästar bokhandeln och pratar om sin nya bok “I dina händer”. Den går i samma anda som succén “Störst av allt” som blev tv-serien – om hon även pratar något om sin pappa Leif GW Perssons låter vi vara osagt!

 

Tags