Bredare Babulat och Nike sortiment

Team Sportia har fyllt upp butiken med nya produkter. Det är dags att ladda för en aktiv vår och sommar. Kanske är det dags att uppgradera träningsgarderoben med nya funktionell plagg från Nike. Sortimentet är numera dubbelt så stort än mot tidigare år.  Vi säger välkommen vår och välkommen in.

Är du sneakers älskare rekommenderas ett besök i butiken. Välj bland flera modeller i många olika färger och hitta dina egna favoriter.
– Vi har valt att utöka vårt sortiment av Nike produkter med ännu fler skor och träningskläder. Förutom sneakers har vi flera olika modeller av tränings- och löparskor för både stora och små, tipsar Martin Hansson.

Lagprofil på träningskläder från Craft
2018 blir ett år i fotbollens tecken. I sommar spelar herrlandslaget VM-slutspel och damerna kvalspelar, men redan nu startar försäsongen. Kanske behöver du uppdatera träningskläderna? Kom in och prova ut ditt nya tränings- och matchställ, med lagets profil, som i år kommer från Craft. Ditt namn och spelarnummer trycks medan du väntar.Fötter växer och skor slits. Ett par fotbollsskor klarar sällan mer än ett par säsonger.
Martin:
– Behöver du handla nya fotbollskor så fundera över vilket underlag de ska användas på. Satsa på olika typer av skor beroende av vilket underlag du tränar på.

FootBalance innersula – räddningen för många
På Team Sportia kan du också göra en fotanalys för att prova ut en Footbalance innersula som ger stöd åt dina fötter i korrekt ställning.
– Vi har drop in och det tar cirka 15 minuter att prova ut en sula som du sedan kan använda i flera par skor. Genom sulan förbättras din kroppshållning och du får en hälsosam fotfunktion, berättar Martin.

Upptäck padel
Allt fler upptäcker hur kul det är att spela padel. I butiken finns ett sortiment av padel produkter från Babulat – nybörjarrack, bollar, väskor, lindor och skor.
– Vi har renodlade inomhusskor, men också grusskor och all court skor som fungerar både inom- och utomhus.

Den bästa träningen är den som blir av
Att träna hemma är kanske din melodi. Team Sportia har redskapen som ger dig allsidig träning. Gummiband, pilatesbollar, hantlar, yogamattor…
– Många kunder kunder tycker det är bekvämt att träna hemma, utan att vara bunden till en tid. Vi är glada över att kunna erbjuda ett brett och komplett sortiment för träning hemma. Vi har gummiband från Casall i flera olika utförande och motstånd – light, medium och hard. Pilatesbollar för rygg- och magträning, hopprep för att få upp pulsen och 6- eller 8 kg-kettle bells för att träna upp arm- och benstyrkan. Balansplattan fixar core-träningen och slutligen yogamattor i glada färger, skrattar Martin.

Tags