Brett sortiment i bokhandeln

Nils Asps Bokhandel erbjuder sina kunder vidgade vyer och ett berikat liv genom att uppmuntra till läsning. Butiken satsar på personlig service och ett brett sortiment för privatpersoner, men också av kontorsvaror för mindre eller mellanstora företag i kommunen.

Nu finner du tyska Leuchturms anteckningsböcker, i hela regnbågens färger, hos Nils Asps Bokhandel. Anteckningsböckerna finns i flera olika format, med linjerade samt blanka sidor i syrafritt papper av bra kvalitet. Anteckna, katalogisera, strukturera och håll ordning!

Skånskt författarskap på Författarkvällen
Just nu lägger Anders Billing på Nils Asps Bokhandel den sista handen vid höstens författarkavalkad. Författarkvällen arrangeras i samarbete med Leif Carlsson, som under många år arbetat med kultur i Vellinge kommun.
– Förra årets  författarbesök var både uppskattade och välbesökta. I höst har vi därför bjudit in fyra författare till vår författarkväll den 12 oktober på Restaurang Havsnära. Välkommen att inspireras av skånskt författarskap. Under kvällen förs diskussioner och samtal kring inspiration, miljöer och handling. Och du får samtidigt möjlighet att ställa frågor och samtala med inbjudna författare, berättar Anders Billing.

För biljettköp, se Nils Asps bokhandels hemsida, naspsbokhandel.se eller på vellingekultur.se

 

Tags , , , ,