Burger King flippar dina burgare

Otroliga Unbelievable Whopper på BK

På Burger King på Toppengallerian jobbar restaurangchef Tobias och tillsammans med sina femton anställda flippar de burgare åt dig. Det finns många olika burgare att välja mellan och Tobias beskriver både dem och alla tillbehören med inlevelse när han grillas med frågor.

Nyheter på menyn
Unbelievable Whopper och Unbelievable Chicken Whopper – två stora nyheter som är på väg att lanseras i hela Sverige. Både är vegetariska burgare som dessutom sägs smaka gott och dessutom mycket gott. Det är 0% kött och 100% smak!

Under sommaren lanserar Burger King dessa två växtbaserade smaksensationer med sojabönor som huvudsaklig ingrediens och består även av veteprotein, solrosolja, kokosolja respektive rapsolja, stabiliseringsmedel och naturliga aromer.

Gästspel på menyn
Då och då besöker hamburgare med tillfälliga smaksättningar Burger Kings meny. Fram till och med den 11 juli gästspelar de tre hamburgarna:

* Truffle Halloumi
* Double Truffle King
* Truffle Chicken

Dessa tre godingar innehåller äkta tryffel – inga konstgjorda smaktillsatser, utan äkta tryffel och den goda smaken som hör därtill.

Nya pommes
De klassiska pommes friten har fått sällskap av sötpotatispommes. Du kan byta till dessa nya sötpotatispommes för fem eller åtta kronor extra, beroende på om du är sugen på en liten eller en stor portion. På menyn hos BK i Höllviken hittar du även halloumi fries. Dessa är ett tillbehör som lökringar och finns också under en tillfällig period.

Har du provat mjukglass med pommes frites?
Har du provat det; mjukglass med pommes frites? En kall mjukglass att doppa de salta nyfriterade pommes friten i. Ja, du läste rätt – eller så har du redan provat och vet att den här smakkombinationen är en sådan som lyfter smaklökarna till högre höjder än vad du trodde var möjligt med just den här mixen. Så prova!

Fler godsaker – fyra sorters milkshake
Lagom tills vi hoppas på att sommarens högtryck parkerat sig över Falsterbonäset, lanseras fyra Creamy Shakes i de fyra tilltalande smakerna:

* Creamy Chocolate Shake
* Creamy Espresso & Caramel Shake
* Creamy Strawberry Shake
* Oreo Shake

Vilken tror du är godast? En sådan här lyxigare shakes blir din för endast 19 kronor!

Lunch på Burger King – sitta ute eller inne?
Under lunchruschen kommer många till Burger King: både unga och gamla. Passa på att ta en lunchpaus ute i solen om vädret medger: det finns många sittplatser utomhus på solsidan.

Lunch för 39 kronor:
* Big King Meal
* Halloumi King Jr Meal
* Double Cheeseburger Meal
* Crispy Chicken Meal
alla med pommes och dricka.

Väl mött i sommar hos BK!

Tags