Butiken är fylld med nyheter – en del blir fina mors dag-gåvor

Martys nyrenoverade butik är fylld med vårens och sommarens nyheter och nästan dagligen kommer det in nya plagg. Vi bad Tina Tondo, butikschef om vår- och sommartips.

Morsdag är den 27 maj. Vad har du för tips på gåvor till mor?
Vi har en massa nyheter som kan passa. Jag väljer ut några stycken.
1. Nickelfria unisex armband i flera härliga färger – ett armband för varje tillfälle – från svenska Edd. Addera en snygg färgklick till vardag och fest med hjälp av detta armband.  Armbanden är tillverkade av olika naturliga mineraler. De silvriga delarna på armbandet är av rostfritt stål.
2. Parfym, doftljus och doftpinnar – en doft för alla – från danska RPL som arbetar med de mest talangfulla parfymörerna i världen. Alla dofter produceras i Frankrike.
3. Toppar i skön kvalitet som lin, bomull och viskos från brittiska Phase Eight som sätter guldkant på både vardag och fest.
4. Låt mor upptäcka danska Hansen & Jacob´s damsortiment som numera också finns på Marty. Varje liten detalj spelar en stor roll i Hansen & Jacobs produkter som kommer från de
bästa italienska, portugisiska och spanska väverierna.
5. Väskor från Lauren, plånböcker och skärp från Saddler. Just väskor har vi i alla prisklasser. Skärpen finns i mjukt läder eller mocka och i flera olika färger.
6. Till mors fyrbenta ögonsten har vi oemotståndliga överdragsjackor från Barbour i tre olika storlekar. Till liten hund, lite större och stor!

Hur klär männen sig på vårens fester?
Vårens must have är linneskjortan. Välj din egen favoritfärg i slimfit eller regular passform med lång eller kort ärm. Vi har flera modeller av  nyinkomna kostymer som passar både till den alldeles nyblivna studenten och till den glada gästen. Välj en snygg mörkblå kostym i 100 procent ull från SIR. Kvaliteten är riktigt bra och priset likaså. Komplettera med ett eller flera armband från Edd och en snygg vit skjorta från Stenströms.

Vad är dina råd till kvinnorna?
Förutom mors dag-tipsen måste jag nämna våra underbara klänningar från Lauren som finns i flera modeller – en för varje kropp och tillfälle. Vi har flera modeller som passar till studentfirandet. Vad sägs om en underbar vit klänning med volang, en annan med spets eller en en tredje med blomstermotiv. Välkommen in och hitta din favorit.

 

Tags