Evenemang & upplevelser på Delitorget

– Satsningen på Delitorget var rätt! Med sina cirka 150 luncher om dagen har vi blivit en restaurang att räkna med i Höllviken vilket är fantastiskt inspirerande och kul, säger Jens Bertilzon, ägare ICA Toppen.

Det är mycket på gång just nu kring Delitorget. Evenemang och upplevelser varvas med handfasta förändringar som uppgradering av parkering och gång- och cykelbana. Dessutom fortsätter hållbarhetsarbetet i form av laddstolpar till elbilar.
– Jag vill tacka för förståelsen från alla trogna kunder under ombyggnaden av parkeringen. Den nya lösningen med en ny trafikslinga kommer att stå klar i månadsskiftet juni och juli.

Parkeringen kommer att få ny markbeläggning och knyts ihop med en trygg gång- och cykelväg från Kungstorpsvägen. Satsningen på en förbättrad parkering kommer att innebära lansering av fyra snabbstopps fickor där du kan parkera 10 minuter.
– Laddstolparna placeras dock på andra sidan om gallerian. Undrar du vad som sker med den övriga parkeringen? Då kan du vara lugn. Planering pågår för resterande delar, förtydligar Jens.

Smarrig och prisvärd grillbuffé på söndagar
Under sommaren kommer att göra uppehåll med brunchen och istället erbjuda färdiga rätter som grillspett, sallader med mera. En härlig grillbuffé kommer att erbjudas de söndagar som har fint väder.
– Priset blir 138 kronor per person och grillbuffén öppnar kl. 11.30, tipsar Jens.

Heja fram Sverige i fotbolls-VM
Nu kan du se på fotboll på Delitorget. Tillsammans hejar vi fram Sverige och njuter av koreanska och tyska rätter. Delitorget kommer att visa alla Sveriges matcher och Team Sportia finns på plats om du behöver shoppa supportersaker. Heja Sverige!

Tags