Familjelördagar på Burger King

På Burger King i Toppengallerian har man valt att satsa extra på alla barnfamiljer och varje GT32-3lördag arrangeras Familjelördag. Då bjuds barnen på ansiktsmålning, ballonger och andra överraskningar.

– Våra familjelördagar är alltid välbesökta. Är barnen nöjda och glada är även föräldrarna nöjda och glada. Populäraste barnmealet är King Junior Meal för 19 kronor. Barnen väljer mellan hamburgare, ostburgare, fisk eller vegetariskt alternativ. Populärast bland vuxna är Crispy Chicken Meal. Long Texas Cheese Burgare och Big King för 59 kronor, berättar Pernilla.

Restaurangen jobbar också aktivt för att hela tiden bli bättre. Ett kvitto på att arbetet lönar sig är att restaurangen i både maj och juni låg i topp i den månatliga undersökningen, GuestTrack, som görs centralt av Burger King. Pernilla Arvidsson, restaurangchef, vill passa på att tacka alla kunder som tar sig tid att svara på frågorna.

– I undersökningen betygsätter våra kunder maten, servicen, restaurangen och personalen. Utifrån dessa betyg görs en helhetsbedömning. Att ligga i topp sporrar oss såklart att fortsätta göra vårt jobb och göra det ännu bättre. Teamet är väldigt stolta och inser att vi är lyckligt lottade som har engagerade kunder som tar sig tid att genomföra undersökningen.

Är du en av dessa engagerade kunder? Då vet du säkert att du som tack för hjälpen får köpa din nästa Burger King-produkt för halva priset. Ett erbjudande som många utnyttjar.

 

 

 

Tags , , , , ,