Fiberfrågor? Audio Video hjälper dig

Funderar du på vilka kanaler och vilken tjänsteleverantör du ska välja? Är du osäker och känner att du skulle vilja få råd är du varmt välkommen till Audio Video. Butiken har alltid starka kampanjer för både mobil- & tv-abonnemang oavsett om du är privat eller företagskund.  Här finns ett brett utbud av radio, tv, gamingprodukter och erbjudanden för fiberuppkoppling. Det kan vara bra att känna till att ID-, körkorts-foto samt foto till visum görs på cirka tre minuter.

Nu får ännu fler hushåll i Höllviken möjlighet att ansluta sig till fibernätet. Den 31 december släcks kabel-tv nätet ner för cirka 170 hushåll på Sandeplanområdet i Höllviken. Har du inte redan nu tecknat ett avtal med en tjänsteleverantör är det hög tid att göra det, uppmanar Fredrik Holm, ägare till Audio Video.

När du har tecknat fiberavtal med Com Hem ingår TiVo-box för tv och router för bredband oavsett hastighet och du tycker du att du har dålig täckning i vissa rum i din bostad, då kan det vara all idé att investera i en range extender som förstärker signalen och den trådlösa WI-FI uppkopplingen i ditt hem. Vi kommer gärna ut och bistår med råd på plats om du känner dig osäker vad du behöver, tipsar Fredrik.

Driver du företag?
Alla anställda är kanske i behov av lika snabb uppkoppling och en bra hastighet vad gäller datortrafiken. – Vi arbetar med många företag och känner väl till vilka branschstandards som gäller för till exempel kontorslandskap. Vi kan ge dig råd om uppkoppling, trådlöst nätverk som möter dina krav.

– I höst kommer en stor nyhet gällande mobilabonnemang för alla företagskunder. När allt är färdigförhandlat kommer vi att lansera nyheten i våra sociala medier, följ oss därför gärna på instagram (@Audiovideohollviken) och Facebook (Audio Video Höllviken), avslutar Fredrik och kollegan Linus Olsson.

Razers produkter – med ergonomi och hållbarhet i åtanke
Razer är världens populäraste gamingmärke känt för sin konstanta strävan efter produktperfektion. Alla produkter är utformade med ergonomi och hållbarhet i åtanke. Bland deras populäraste headset finns Kraken och ManO’War. Bland tangentbord finns det omtyckta BlackWidow. Razers produkter hittar du såklart hos Audio Video.

Tags