Filippa K nu hos Marty

Under våren har stilsäkra Filippa K lanserats hos Marty till många kunders stora glädje. Detta skandinaviska varumärke står för basplagg i kvalitativa material, utmärkt passform, enkla siluetter och tidlös design.

– Vår avdelning för Filippa K’s vackra plagg har fyllts med klänningar, raka byxor, jackor och toppar i behaglig linnestruktur, siden eller naturmaterialet lycocell som både andas och har ett snyggt fall. De raka randiga byxorna tror jag blir en storsäljare, säger Helén Mohlin, butikschef på Marty.

Just vida byxor i rak design är ett måste i år. Nästan alla varumärken i butiken har ett eller ett par modeller. Kännetecknande för dem är att tyget är mjukt, tunt och faller snyggt.  Femme har både långa byxor och shorts i denna raka design. Fiore har ett brett utbud av byxor, klänningar, blusar och toppar och snittet och designen skiftar.
– Variationen är detta varumärkes styrka – här finns något för alla! intygar Helén.

Mjuka, svala material och enkel design
I sommar klär vi oss i klänningar eller blusar med enkelt, klassiskt snitt, snygga linneskjortor och tunna stickade koftor eller varmare kortare quiltade jackor från Morris Lady. Odd Molly har sköna mönstrade klänningar i sortimetet som kan kompletteras med koftor i härlig bomull. Är du sugen på en mjuk klassisk jeansskjorta har Ralph Lauren dam just en sådan och dessutom ett brett utbud av tunnare bomullströjor i somrigt pastell.

Ballerina, flip-flop och sneakers
– Vi har även tagit in utvalda skomodeller från en del av våra varumärken. Whyred har vita sneakers i mjukt skinn. Ilse Jacobsen har glittriga flip-flops som både är sköna och snygga. Finns i fem färger. Morris har snygga ballerinaskor i beige eller svart.

Väskor för alla tillfällen
– Ralph Lauren har sina väskor samlade under varumärket Lauren. Här finns både shoppingväskor i tålig canvas – enfärgade eller marint randiga, axelremsväskor i skinn i ett flertal färger och storlekar, som alla matchar sommarens mode.

Redo för årets första bad
Känntecknande för årets shorts- och badmodet för killar är att shortsen är liten kortare än tidigare år. I butiken finns ett brett utbud av badbyxor från Hansen & Jacob, Tony Hilfiger och Ralph Lauren. Här finns både mönstrade badshorts i blommigt eller med inspirerande mönster som parasoller, sköldpaddor och flaggor! Och naturligtvis enfärgade i klara färger – orange, blått och grönt. Vilka väljer du?

Badbyxor hör sommaren till. Men det gör även en snygg linnekostym för mer festliga tillfällen. Lacrosse har linnekostymer i både marinblått och klassiskt linne färgat. Ralph Laurens sortiment av enfärgade pikétröjor i butiken har utökats med marint randiga.

Har du upptäckt La Martina från Argentina? Om inte så ta dig en titt. Sedan en tid tillbaka finns detta varumärke i butiken och mottagandet har varit fantastiskt.
– La Martinas härliga pikétröjor i starka färger och tjocktröjor har visat sig bli riktiga storsäljare! skrattar Helén.

Tags , , ,