Fräscha subs

Att veta vad vi stoppar i oss och kunna påverka våra val är viktigt för många människor idag. På Subway tillreds alltid subs framför kundens ögon. I linen eller disken finns alla fräscha tillbehör och du väljer själv vad du vill ska ingå i just din Subwaymåltid.

– Många kunder inspireras av att se våra råvaror i linen, eller disken, och kan beställa en sub från menyn eller välja råvaror efter eget tycke och smak. Just att vi gör allting utifrån kundens smak som dessutom ser råvarorna uppskattas av våra kunder, berättar Gabriel Aidoukovitch som driver Subway på Toppengallerian.

Råvarorna är noga utvalda och kvalitetskraven höga. Gabriel berättar om hanteringen av råvarorna och att temperaturen mäts två gånger dagligen. Alla produkter i linen får en markering om innehåll, när den togs fram och av vem. Varje månad kommer dessutom en oanmäld kontrollant och kontrollerar temperaturer, städning och kvalitetsloggar, vilket känns tryggt för honom som ägare och franchisetagare.

På Subway i Toppengallerian är det många som köper Sub of the Day – den kan innehålla kyckling, tonfisk, skinka, Spicy Italian eller Subway Melt.

– Många har upptäckt vårt cateringerbjudande, både föreningar, företag och familjer. Man beställer en Suwbway Platter till ett möte, barnkalaset, studentfest eller en annan sammankomst.  Även här finns en smak för alla och du får dina subs på en stor tallrik eller i en take away box. Priset för en stor tallrik som räcker till 6-8 personer är 289 kronor.

Tags , , ,