Full fart hos Rinse

Cissi och Amanda på frisörsalongen Rinse i Höllviken

När Rinse öppnade på Toppengallerian för drygt fyra år sen hade salongen två anställda. Idag jobbar fyra heltidsanställda frisörer, Ellen, Cecilia, Olivia och Amanda, här.
– Många av våra nya kunder kommer på rekommendation och det tycker vi är det bästa betyget på att vi gör ett gott jobb, säger Cecilia Sablic, salongschef på Rinse i Höllviken.

Rinse är en av Sveriges största frisörkedjor och har generösa öppettider. Att erbjuda kunderna möjlighet att gå till frisören redan klockan 8 på morgonen har visat sig vara helt rätt.
– Vi började först med morgonöppet en dag i veckan. Dessa tider blev snabbt fullbokade och vi utökade till ytterligare en morgon. Tack vare det stora trycket på våra tidiga tider har vi sedan en tid tillbaka öppet alla vardagar från klockan 8, berättar Cecilia.

På Rinse är det alltid full fart. Tider kan med fördel bokas på nätet, på rinse.se.

Nu klipper vi bort sommaren
Ja, så är det faktiskt. Många kunder klipper bort sitt sommarblekta hår och låter håret vara naturligt mörkare, eller så hjälper man naturen på traven genom en färgning eller slingning. På hemsidan finns alla behandlingar och klippningar presenterade i en meny. Du är självklart välkommen att rådfråga frisörerna! Många kunder väljer att färga eller tona håret i varmare toner under årets kallare månader, även om de kalla tonerna fortfarande är populärast.

Cecilia, Olivia och deras kollegor rekommenderar en genomklippning om du tycker håret känns slitet efter sommarens sol och bad. Därefter kan du fortsätta vårda håret med inpackningar och håroljor. Rinse har sitt eget märke Exit som innehåller alla de produkter som ditt hår kan tänkas behöva för att åter se friskt och starkt ut. Alla Exitprodukter innehåller vårdande arganolja.

Färga bort gråa hår
Många män har upptäckt Rinses speciella sortiment av färger som är anpassade till gråa hår. Dessa färger färgar endast de gråa hårstråna och skapar en naturlig färg och fin lyster i håret.
– Generellt kan man såga att du bör färga om ditt hår var sjätte vecka. Ett hårstrå växer cirka en centimeter i månaden, avslutar Olivia.

Tags , , , ,