Grilled Dogs – breddar Burger Kings sortiment

Nu ska vi tillbaka till vår tidigare kvalitet
Orden är Boban Pejnik, nytillträdd restaurangchef för Burger King i Toppengallerian. Boban har ansvarat för restaurangen sedan årsskiftet och har stor erfarenhet av att vända restauranger till bättre resultat och högre servicegrad. Burger King i Höllviken har under ett par år haft stor personalomsättning, vilket har resulterat i dåliga betyg från gästerna. Nu ska betyget åter upp i topp!

Boban har anställt ny personal som alla genomgår utbildningar i Burger Kings regi. Målet är att bygga upp det tidigare goda rykte och betyg som restaurangen på Toppengallerian hade. Ett delmål är att på förbättra servicen. Gästupplevelsen ska vara på topp inom en snar framtid.
En annan nyhet, som tyckas  revolutionerande är att det numera cokså finns grillad korv på menyn – Grilled Dogs.

Hamburgare får sällskap av korv
I mitten av januari lanserade Burger King Grilled Dogs i alla sina restauranger.
– Mottagandet har varit över förväntan. Korvarna innehåller 70 procent nötkött och korvmåltiden finns i tre varianter. Välj mellan Classic, Crispy eller Chili Cheese. Alla med ett smakrikt korvbröd. Det känns jättebra att kunna erbjuda ett bredare grillsortiment, säger Boban.

Den uppmärksamme noterar att menyn har ett favorit meal i repris. Nämligen storsäljaren BBQ Bacon som bland annat innehåller friterade lökringar.

Svara på världens godaste undersökning – 50 procent rabatt på en meny
Genom att svara på gästundersökningen när du handlat kan du bidra till restaurangens positiva utveckling och dessutom få 50 procent rabatt på utvalda menyer som Veggie Pepper, Chicken Royale och Whopper.  Loggan in, svara på frågorna. När detta är gjort får du en kod som tillsammans med ditt kvitto blir ditt värdebevis vid nästa köp.
– Många av våra gäster svarar på vår undersökning, men jag önskar att ännu fler tar tillfället i akt. Speciellt nu när det är viktigt att förbättra oss, säger Boban.

Familjehelger och barnkalas
Boban och hans kollegor håller på att planera för kommande Familjehelger, under dessa helgerna är det många olika aktiviteter mellan kl 12-16, som kan komma att innehålla besök av maskoten Lejonet, en rockande DJ, ansiktsmålare och en massa annat kul!
– Familjehelgerna är alltid välbesökta och vi brukar ha en riktigt härlig stämning i restaurangen. Vi har även gäster som inte kommer med barn eller barnbarn som uppskattar vårt arrangemang. Det är härligt.

Alla hjärtans dag kommer att uppmärksammas med ett kärt erbjudande. Barnkalas är ett annat populärt arrangemang. Restaurangen kan ta emot upp till 20 barn som bjuds på en rundtur i restaurangen, lek i leklandet, besök av Lejonet och vald meny. Allt som allt varar kalaset cirka fyra timmar. Är du intresserad av att boka ett barnkalas är du välkommen att kontakta Boban direkt på tel: 0730-81 95 40 eller på mejl: nsprc3340@nspab.com.

 

Tags