Här får alla bästa möjliga hjälp

Ljud och kommunikation – var hade vi varit idag utan dessa fantastiskta hjälpmedel som är en fullkomlig del av livet och inte bara av vardagen? Hos Elgiganten finns de smarta prylarna, de snygga högtalarna och de rätta abonnemangen och tjänsterna – mitt i Toppengallerian i vårt fina Höllviken.

 

Sonos

Om du är det minsta intresserad av att ha högtalare som ger bra ljud till din musik och dina filmer, vet du garanterat vad Sonos står för. Förutom att det härstammar från grekiskans “sonus” – ljud – står det även för förstaklassigt trådlöst ljud som levereras med en otrolig klarhet och som dessutom är förpackat i snygg design.

Nu behöver du inte sätta dig i bilen och köra in till stan för att förse dig med den bästa ljudupplevelsen. Den finns nämligen numera att förskaffa hos Elgiganten. Det berättar Simon som är butikschef där och vurmar för en specifik produkt i Sonossortimentet som heter Sonos Roam. Den kan du använda både inne och ute och en fin finess med den är att den går både på wifi och Bluetooth. Vad innebär det? Jo, det innebär att om du spelar din Spotifylista via högtalarna och det ringer, så fortsätter musiken att spela utan att pausa och du kan ta samtalet utan att alla dina vänner och gäster behöver lyssna.

Efterfrågat gamingsortiment på ingång

Det är många kunder som har efterfrågat gamingprodukter och nu hittar du de lysande tangentborden och mössen, sköna hörlurar, stora specialmusmattor och allt dina barn – eller du – behöver för att kunna vässa spelet lite till och ta det till än högre nivåer.

Det finns också ett antal spel i butiken med. FIFA 22 tog slut nästan direkt när det släpptes, men det finns många fler att välja på som till exempel NHL 22 & Forza Horizon 5.

Hjälp att beställa

Om du har en produkt som du vill köpa men som inte finns inne i butiken, kan Simon och hans kollegor hjälpa dig att beställa den. Det är inte alla som är bekväma med att handla på nätet än, så du kan få hjälp att beställa till butiken eller även hem till dörren om du så önskar, det är bara att komma in så får du hjälp! Simon berättar att de under den gångna perioden hjälp många att ladda ned covidbevis, men hoppas att det ska förbli ett minne blott nu.

Går du runt med ett gammalt mobilabonnemang?

Du kommer väl ihåg att se över dina mobilkostnader då och då? Det kan mycket väl vara så att din prisplan har uppdaterats sen du tecknade ditt abonnemang eller att du behöver mer eller mindre mobildata så att det är anpassat efter dina behov. Det finns smidiga familjeabonnemang där du kan slå samman abonnemang och ha ett huvudabonnemnad och flera andra kopplade till det, som du kan spara sköna slantar på

 

 

Tags