Härlig höst på MQ

Höst på MQ i Höllviken

Längtar du till hösten och vintern? Då föreslår vi ett besök på MQ. Butiken är fylld med sköna nyheter som bland annat varma kappor och rockar i härlig ull, klänningar både i härliga mönster och enfärgade, jackor, toppar, kostymer och jeans. I höst smyger sig klänningarnas, precis som kappornas, längd ner längs vaden. Två nya varumärken har gjort entré i butiken. Nämligen Esprit och Replay.

Esprit höstkollektion består av plagg i många olika material och strukturer. Subtila mönster blandas med plagg med mer utstickande detaljer, med dekorativ spets, genombruten chiffong och trikåklänningar. Höstens toner är nude och rostfärgat.
– Esprit har bland annat väldigt bra klänningar som passar alla dagar. Varför inte kombinera en klänning med en snygg kavaj eller jacka från samma märke, tipsar Annika Friman.

Nyhet! Replays damjeans
Replays herrjeans har numera fått sällskap av damjeans. Välkommen in och prova till exempel Replays Hyperflex jeans. Hyperflex jeansen är slitna för hand. Därmed är alla jeans unika.
– Har du väl fått på dig ett par kan du knappt ta av dem! Passformen är riktigt bra, intygar Annika.

More by Stockholm
Söker du lite större plagg i storlek 44-54 tipsar Annika om det webbexklusiva märket More by Stockholm. Plagg i olika storlekar finns inte i butiken, men det gör däremot modellerna. Kom gärna in och kika. Personalen hjälper gärna till med storlekstips. Beställer du plaggen på webben är leverans till butiken fraktfri. Det finns inget köptvång och du kan prova plaggen i lugn och ro i butiken.

I More by Stockholms kollektion finns kjol och kavaj i härlig jerseykvalitet. Stretchen ger fin passform. Det finns också klänningar i fräcka mönster och längre dunjackor och kappor i tweed. Vi säger – välkommen höst!

 

Tags , , , , ,