Härliga kaffeupplevelser

Espresso House är Nordens största coffee shop-kedja och öppnade på Toppengallerian i februari. Redan från starten har caféet varit en populär plats att träffas på och ta en fika, lunch eller bara en riktigt god kopp kaffe.

– Vi brinner verkligen för att ge våra gäster en härlig kaffeupplevelse. Kaffet är vår själ. Kaffebönorna, rostningen, kvalitet och aromer är alla viktiga faktorer.  Vi säljer mycket, mycket kaffe. Populärast är Caffe Latte, men allt fler njuter av vårt bryggkaffe, berättar Julia Lindberg.

Kaffet är Espresso House själ
Espresso House varierar sitt bryggkaffe ofta så att fler ska upptäcka kaffesorternas olika smakprofiler, ja hela tjusingen med ett riktigt gott kaffe. Just nu finns bryggkaffe från Brasilien, men också från Guatemala, Tanzania och Etiopien på kaffemenyn.
– Vi har precis lanserat en nytt Special Brew – säsongens utvalda kaffe. Denna gång är det Gathaiti, Kenya Special Brew, ett finmalt kaffe, lite exklusivare och med en smak av vinbär.

Det egna bageriet är företagets hjärta
Espresso House har ett eget bageri i Malmö. Här bakas härliga pajer, muffins, scones, bröd och bullar och mycket mer som sedan fryses och levereras till Espresso House caféer i Sverige, Danmark, Norge och Finland. Brödet och kakorna är därför alltid färska.

Varje månad lanseras en nyhet. Just nu är det glutenfri havregrynsgröt – som redan är på väg att bli en storsäljare.
– Våra minisallader upptäcks av allt fler av våra kunder. Du kan välja mellan lax- och pasta, kyckling och quinoa samt Feta ost och bulgur. Väljer du en sallad för 39 kronor är det som en mindre lunch, är du mer hungrig föreslår jag två stycken till ett pris av 65 kronor. Varför inte ta en sallad av varje sort?

Tags , , , , ,