Heliumballonger på Lekia

Heliumballongerna som lanserades för ett kort tag sedan har fått en flygande start. Allt fler kunder upptäcker dem. Djuren och figurerna är populära, precis som sifferballongerna som lockar många 30, 40 och 50 åringar!

Viktor Rempling är ny ägare till Lekia butiken och tillsammans med sin personal kommer man att fortsätta den resa som butiken redan påbörjat. – Vi ska vara en inspirerande leksaksbutik dit det alltid är kul att komma. Vår servicenivå ska vara hög och här ska du alltid hitta det som behövs till kalaset, födelsedagen, maskeraden och annat skoj, säger Viktor.

Viktor har en gedigen kunskap och erfarenhet av handel. Efter 10 år som anställd i radio- och tvhandeln öppnaden han och hans partners sin första leksaksbutik år 2011. Inom några år var han delägare i sex butiker. Förra året valde han dock att fokusera på Lekia butiken i Kristianstad. Och en butik har nu blivit två, när han tog över Lekia på Toppengallerian. Viktor driver även Kanotcentralen i Stockamöllan. – Jag ser en utvecklingspotential i Höllviken och kommer att följa Toppengallerians utveckling, säger han.

 

Extra festligt med en heliumballong – eller två
Många galleriakunder har upptäckt de prisvärda heliumballongerna som numera finns hos Lekia. I sortimentet finns flera fina figurer och siffor i härliga färger och glänsande material. – Det är bara att komma in, vi har ballongerna på lager och blåser upp dem till dig medan du väntar. Ska du ha många till ett kalas får du gärna kontakt oss innan så är de klara när du kommer förbi, tipsar Viktor.

Tags