Hitta din passform på Lindex

Hitta din passform, prova en gång och aldrig mer

Visst låter det toppen. Nu är det möjligt. Lindex lanserar fler olika modeller. Gillar du slim, straight eller har du en mer avslappad look? Ta reda på om du är en Tova, Bella eller Jonna?
När du väl har hittat din passform finns det ett flertal olika byxor och modeller att välja mellan. Allt från jeans till kostymbyxor. Alla följer din figur. Bekvämt eller hur!

– Är du osäker på vilken passform som passar dig bäst? Då är du välkommen in på Lindex så hjälper vi dig gärna, berättar Mia Gullberg, butiksansvarig.
Förra året lanserade Lindex sin BH-guide där du genom att svara på några enkla frågor får ett råd vilken BH-modell du ska välja. T-shirt modell eller balconette? Vadderat eller ovadderat? Med mycket eller lite täckning? Lanseringen var en framgång och nu vidareutvecklar Lindex sitt passformstänk till att även omfatta byxor. Genom att identifiera vilken passform eller design som passar just din kropp. Denna design kan du sedan köpa i ett flertal olika byxor och jeans. Och du är säker på att plagget sitter som en smäck.

Alla har råd med en personal shopper – gratis timme
Många kunder har upptäckt Lindex generösa erbjudande om att anlita en personal shopper för att få tips om modeller, passform, klädesplagg, aktuella färger och trender. Du bokar din personal shopper i butiken eller på hemsidan.
– Vi har många återkommande kunder både vår och höst och det är jättekul. En personal shopper ser det man inte själv ser. Vi är flera stycken i butiken, vilket också innebär att vi kan tipsa våra återkommande kunder löpande under hela året om passande plagg och färger. Detta ger oss en härlig, personlig relation med många kunder, tipsar Mia.

Hållbart favoritval
Lindex sortiment Sustainable Choice fortsätter att växa och vårens plagg har redan börjat komma till butiken. Många av plaggen är tillverkade i Lyocell och Tencel som har blivit något av ett favoritmaterial inom mode- och friluftsbranschen. Helt förståeligt. Materialet faller vackert, är slitstarkt och bättre för miljön än många andra material.

Du undrar kanske vad Lyocell eller Tencel är. Det är faktiskt samma sak. Tencel är ett varumärkesnamn för tyg tillverkat enligt Lyocellprocessen. Lyocell och Tencel är en fiber som framställs från en naturlig råvara, vanligtvis cellulosa från gran eller bambu. Cellulosan bryts ned och ombildas genom en kemisk process till textilfiber. Många har hört talas om viskos som är den vanligaste fibern som utvinns på liknande vis av gran. Lyocellprocessen sägs dock vara skonsammare mot miljön än vad viskosprocessen är.

One Bag Habit-kampanjen – en succé
– Det är fantastiskt att se vilket genomslag One Bag Habit kampanjen har fått. Det är så många kunder som har med sig egen påse och inte behöver köpa till en påse. Jag blir lika glad varje gång det händer, skrattar Mia.
Skulle du mot förmodan ha glömt att ta med dig en påse och behöver köpa en kan det vara bra att veta att överskottet från försäljningen av påsar går till ändamål som driver t ex hållbar miljöutveckling.

Guldkant på vardagen
I miljötrenden kan vi också märka en större medvetenhet att ta hand om sig själv – både det inre och det yttre. Så här när Alla Hjärtans Dag står för dörren kan det vara dags att skämma bort både sig själv och du den du håller kär med en effektiv ansiktsscrub, välgörande mask, ansikts- hand-, och fotkrämer.
– Vi har ett bra sortiment av härliga produkter som sätter guldkant på vardagen. Varför inte överraska nära och kära och skapa ditt eget hemma-spa? Eller en stund av egen tid, tipsar Mia.

Tags