Hos Life hittar du smarta produkter

Smarta produkter hos Life

Tyngdtäcken, sköna skor och hälsosamma produkter – hos Life-butiken finns det många smarta produkter.

Tyngdtäcken från Cura of Sweden
Ett exempel på en av dessa smarta produkter är tyngdtäcket Pearl. Har du hört talas om sådana tidigare? Det är ett täcke med glaspärlor insydda i rutor i täcket och finns att få från tre kilo upp till elva kilo. Täcket kan bidra till en mer avslappnad sömn och det är dessutom svalt och smidigt. Tyngden av täcket skapar en massageliknaden effekt och en känsla av beröring.

Man bör välja ett täcke som motsvarar tio procent av din kroppsvikt. Tyngdtäcket passar både yngre och äldre, men dock inte barn under fem år! De kan tvättas för hand och även torktumlas. Kom gärna in och känn på ett i butiken!

Ekologiska produkter från Weleda Skin Food
Weledas produkter står inte bara för väldoft utan det är skönhetsprodukter som är till 100% certifierad naturlig hudvård. Produkterna är fria från syntetiska dofter och aldrig testade på djur.

Nyligen kom den gröna hudvårdsserien Skin Food med krämen Skin Food Light: en näringsrik lätt kräm som återfuktar direkt när man smörjer in den. I samma serie finns även Body Butter och Lip Balm och multikrämen Skin Food som har läkande extrakt och oljor från växtriket vilket ger torr hud intensiv näring – vilket passar oss bra i Norden med torr luft.

Organic Beauty Awards 2019
Tyska AnneMarie Börlind har ett ansiktsserum som är väldigt uppskattat: AquaNature Revitalizing Rehydration Serum. Det innehåller extra mycket fukt för huden och ger även en fin lyster och energi till huden. Efter användning av serum rekommenderas till exempel AquaNature fuktcreme.

Förbered och skydda huden: sommaren är snart här!
Du kan förbereda din hud inför sommarens (varsamma) solande. Med kosttillskottet betakaroten ger du extra vitaminer till huden. Lifes egna produkt Solbrun innehåller naturligt betakaroten som kombineras med viktiga vitaminer mineraler som till exempel vitamin B6, vitamin C, Vitamin E, zink och selen.

Betakaroten är ett förstadium till vitamin A. Det omvandlar kroppen till viss del till A-vitamin och överskottet av betakaroten lagras främst i underhudsfettet. Du bränner dig inte lika lätt, men det är väldigt viktigt att ändå använda solkräm när man väl solar!

 

Tags