Höstnyheter hos Marty

Mustiga färger, härliga material och flera nyheter

Jordnära färger – mustigt grönt, vinrött och svart – i ett brett spektra kännetecknar hösten och vintern 2017/2018. Och detta gäller både för dam- och herrmodet. Accentfärger som orange eller puderrosa piggar upp. Accessoarerna är många – välj och vraka bland halsdukar, mössor och själar. Möt en av höstens nyheter hos Marty – det engelska, väldesignade varumärket Phase Eight – plagg med fantastisk passform.
En annan höstnyhet i butiken är Tina Tondo. Vi hälsar henne välkommen som ny butikschef.

Välkommen Phase Eight
Engelska varumärket Phase Eight finns i utvalda Marty-butiker och numera också i Höllviken.
– Phase Eight vänder sig till dig som söker väldesignade plagg till både vardag och fest. Plaggen är stilfulla och moderna. Material kan kännas både lyxiga och bekväma. Passformen är suverän och plaggen har fina, smart detaljer som kan trolla med figuren, säger Helén Mohlin.

I butiken väntar nu underbara klänningar i olika material, enfärgade eller med fantastiska mönster. byxor för både vardag och fest, vardagsblusar, tröjor och festtoppar på dig!

Klassiska Busnel lanserar kappor och ponchos
Busnel står för hög kvalitet och sofistikerad, klassisk design. Det var från början ett franskt märke som idag har blivit svenskt. Trots detta stickas fortfarande plaggen i Frankrike. Märkets klassiska och tidlösa design gör att deras kläder var lika populära på 70-talet som de är idag och de förblir, genom många år, en favorit i garderoben. I höst lanserar Busnel bland annat kappor och ponchos.

Ralph Laurens & Laurens höst & vinter
I höst har vi valt att bredda utbudet av Laurens populära, klassiska väskor. Numera har vi flera olika storlekar och färger att välja mellan eller kombinera. Lättvikts dunjackorna är fortsatt inne. Så praktiska att ha bara eller under annat ytterplagg!
– Ralph Lauren har ett brett utbud av både mössor och halsdukar. Trikåskjortan som kom för ett tag sedan upptäcks av allt fler kunder. Nu finns den i flera nya färger som ljusblå, grön, vit och mellanblå. hälsar Helén som också tipsar om västar och jackor i annorlunda färger och olika struktur. Välkommen in och titta, känn och prova, hälsar Helén.

 

Nytt ansikte i butiken
Den observante har kanske noterat att det sedan några veckor finns ett nytt ansikte i butiken. Ansiktet tillhör Tina Tondo – den nya butikschefen. Helén, Lotta och Eva finns såklart kvar.
– Det känns fantastiskt kul att få förtroendet att arbeta som butikchef för Marty i Toppengallerian. Marty har ett brett sortiment som passar både kvinnor och män i alla åldrar som tilltalar mig. Jag bor i Tygelsjö och åker ofta till Toppengallerian, som jag tycker är en trivsam galleria, för att handla. Det är extra kul att nu själv vara en del av gallerian.

Tina har en gedigen erfarenhet bland annat som butikschef i Nilson Group. Hon har dessutom drivit New House butiker i Lund i flera år. Vi hälsar Tina varmt välkommen till Toppengallerian!
 

 

 

 

Tags