Höstnyheter på Audio Video

Hösten är en härlig tid, men är du en av de som redan längtar efter sol och värme igen? Då rekommenderar Linus Olsson på Audio Video att du kommer in och framkallar dina sommarminnen.

– Ta med dig din telefon, Ipad eller ett usb-minne med dina bilder. Har du redan valt ut vilka bilder du vill skriva ut som papperskopior är det bra, annars hjälper vi dig, hälsar han.
I butiken kan du dessutom beställa flera olika fotoprodukter som till exempel almanackor, canvas och album.
– Ett julklappstips redan nu, skrattar Linus.

Brett utbud av tjänsteleverantörer
I takt med att allt fler hushåll tecknar sig för fiber för bredband, tv och telefoni ökar också frågorna hos Audio Video. Har du valt att investera i fiber till din bostad behöver du teckna avtal med en tjänsteleverantör.
– Vi hjälper gärna till om du känner dig osäker. Vi har fina erbjudanden från Com Hem genom fiber på kanalutbud, men även från Canal Digital och Viasat via parabol samt Boxer via antenn. Vi kan även skräddarsy ett passande mobilabonnemang med mobiltelefon från Tre, Telia och Tele2.
I butiken finns de flesta tjänsteleverantörer representerade när det gäller tv.
– Många kunder ställer frågor om abonnemang, utbud, hur man kan slippa långa sladdar mellan de olika enheterna och dubbla fjärrkontroller. Canal Digital och Apple TV kan erbjuda en lösning för dessa personer, säger Linus.

Tags , , , , ,