Höstnyheter på InStyle

Helena visar höstens skonyheter på InStyle

Toppengallerians skobutik börjar fyllas med höstens nyheter. Med ett par snygga sneakers på fötterna är du fortfarande helt rätt – även i höst.
– Nu lanserar vi dessutom ett nytt amerikanskt skomärke, Steve Madden. På hyllorna samsas ursnygga sneakers i svart och i gråa toner. Höstens material är plysch och mocka, tipsar Helena Rosenquist på InStyle.  

Hett i höst är även over-knee stövlar med klossklack, också dessa är från Steve Madden. Klossklacken är inte bara snygg, utan också bekväm och klackarna lockar både unga tjejer i 16-årsåldern till äldre damer. Vanligast i höst är klackar i mellanhöjd.

Michael Kors skosortiment                         
– Något som vi är mycket stolta över är att InStyle efter idogt arbete under ett par år äntligen fått okej att ta in Michael Kors skor i vårt sortiment, berättar Helena.
I början av augusti begav sig Helena med kollegor på inköpsresa för att köpa in vårens nyheter från efterlängtade märket. Förmodligen kommer InStyle att kunna presentera ett begränsat sortiment redan i höst, men till våren tar butiken in ett fullt skosortiment.

Storsäljare av Tommy Hilfiger
Vi gratulerar InStyle som för tredje året rad utsetts till den enskilda butik som säljer flest Tommy Hilfiger skor i Sverige. Oerhört kul tycker vi! Nu är butiken fylld av höstens nyheter.

Klassiska skor från Dahlin
De snygga skinnskorna från Dahlin är svåra att motstå. Designen är klassisk och sköter du dem väl blir de om möjligt vackrare med åren. Skorna finns i mustig cognac, i dark brown eller svart.

Vattentätt från Gullivers – ett måste inför skolstarten
Kavats höstmönster på sina skinnkängor är härligt blommigt på svart bakgrund. Skorna finns både med snörning och kardborrband. Ett annat populärt skomörke är Gullivers vattentäta och lätta skor för de yngre galleriakunderna.
– Allt fler upptäcker dessa fantastiska skor som inte bara håller barnens fötter torra, utan också är lätta och smidiga! Som gjorda för lek och spring, avslutar Helena.

 

Tags , , , , , , ,