Julklapparna som håller tiden

Nu inleds julveckan och nedräkningen till dopparedan börjar så smått. Trots det är vi nog en hel del som faktiskt inte är klara med de sista julklappsinköpen än – det är ju flera dagar kvar! Om du räknar dig till denna skara, finns det många riktigt bra tips på klappar att bocka av från önskelistan hos Ur&Penn. Jessica som är butikschef berättar om några trevliga hårda paket som funkar bra till julklappssäcken.

Klockan – berättar mer än tiden

Det klassiska smycket med en funktion är ju en klocka. Klockan har även blivit ett verktyg i vardagen. Numera finns det ju ett stort antal olika SmartWatches att välja bland med många smarta funktioner. Hos Ur&Penn finns det flera olika modeller och färger som alla kan hjälpa dig att till exempel räkna dina steg, mäta kaloriförbrukning, puls och även ta emot notifikationer för meddelanden via din telefon. En användbar och mångsidig klapp!

Om du vill köpa dig eller någon annan en trogen följeslagare för många hållbara år framöver, är Citizens klockor något att förlita sig på. Flera av dem är utrustade med Eco-Drive. Det innebär att klockan laddas upp via en ljuscellspanel som sitter i urtavlan. Du behöver med andra ord aldrig byta batteri. Ett annat omtyckt klockmärke är Regal, som även det innehåller japanska kvalitetsurverk.

Calvin Klein-klockor – passa på!

Just nu har Ur&Penn fått in ett parti Calvin Klein-klockor till både dam och herr med safirglas och olika metall-, stål- eller läderremmar. De har dessutom ett väldigt bra pris – du kan fynda en eller flera klockor för upp till halva priset.

Service och reparationer

Något som kan vara bra att känna till är att du kan lämna in smycken för reparation. Arbetet utförs av en guldsmed. Jessica berättar att det är många kunder som frågat efter just den här tjänsten, så det känns kul att faktiskt kunna erbjuda detta nu. Det kan ju vara så att en ring kanske inte sitter bra längre eller att ett kärt gammalt armband blir trasigt.

Som tidigare kan du även få dina smycken och klockor grundligt tvättade med ultraljudstvätt och du kan även byta batteri på de flesta klockmärken. En annan service är att du kan komma in och få din ringstorlek mätt – det kan ju vara bra för någon annan att känna till den i dessa juletider!

 

Tags