Klarsynt skyddar dina ögon

Vårens glasögonmode har mer runda former än de senaste åren. De klassiska
kattögonformade bågarna har kommit tillbaka och finns i ett brett utbud för mer eller
mindre vågade glasögonbärare.

– Moncler är ett nytt varumärke hos oss som har en ny design. Man kan säga att bågarna vänts ut och in, skrattar Nonni de Laguna, optikerassistent på Klarsynt. Hon förklarar. Bågarna är tunna och sidan mot ansiktet är istället vänd utåt. Fronten är helt slät.

Låt ansiktsformen avgöra valet av bågar
Glasögon kan verkligen hjälpa till att förstärka din personlighet och stil. Det finns inga regler för vilken typ av glasögon som passar just dig och din stil, utan det är just personligt. Att trivas i sina bågar är viktigt. Nonni delar gärna med sig av några enkla tips vad gäller glasögonmodell och ansiktsform. Tänk på att bågens bredd bör vara i linje med ansiktets storlek. Ett ovalt ansikte har oftast jämna proportioner och är mjukt rundat. Personer med denna ansiktsform passar i de flesta bågar. Vågar du ta ut svängarna kanske kattformade bågar kan vara något för dig?

Skydda dina ögon och glasögon
Äntligen tittar solen fram oftare och oftare. Då är det viktigt att skydda dina ögon med ett par solglasögon som skyddar mot den skadliga UV-strålningen, minskar bländning och ger ett behagligt och skarpt seende. Klarsynt har solglasögon för både vuxna och barn, för både vardag, fest och sportaktiviteter. Moncler har flera modeller i sitt solglasögonsortiment i samma fräcka design som glasögonbågarna. Andra varumärken är Tom Ford med tidlösa och sensuella bågar, Gant vars bågar är mer stilrena, och Swarovski med sina eleganta och glamourösa bågar. Polaroid har många modeller som lämpar sig både till cykling samt golf. Bland annat ett par där bågarna är så mjuka och följsamma så att de knappt känns. För att dina glasögon ska hålla längre gör du rätt i att underhålla dem. De gör du med putsspray, putsdukar eller våtservetter. Då ser du alltid bra ut!

Tags , , , ,