Klubbor, klubbkläder & tips på mjuka & hårda paket

Du känner igen Martin. Och du känner igen Martin. Martin Holmquist och Martin Egevad. De båda killarna som sen i somras driver Team Sportia. De har egentligen gjort det i nästan ett decennium, men gör det nu i egen regi sen de tagit över driften till hundra procent efter deras vän och kollega Christian Maga. Utöver det kommer det inte att märkas några förändringar i butiken, eftersom konceptet Team Sportia redan fungerar väldigt väl!

Butiken är stor som tre villor och hyser cirka 440 kvadratmeter höstjackor, vinterkängor, mössor, vantar, underställ, fleecejackor och en hel del sportutrustning också, bland annat det nytillkomna padelsortimendet..

Man skulle kunna tro att det mest är barnfamiljer som säsongsvis behöver uppdatera främst barnens garderober: korta överdragsbyxor som slutar på vaden eller vantar som saknar sin maka behöver bytas ut. Dessa står inte för hela kundstocken, utöver detta dem kommer det en hel del pensionärer, mestadels på dagtid och till dem finns det sköna walkingskor och praktiska gåstavar, det är viktigt att röra på sig oavsett ålder!

Löpkläder eller träningskläder
Det finns ingen distinkt skillnad mellan dessa plagg längre, utan de fungerar både till löpträning och annan typ av träning. Det viktiga är att det du använder är funktionsplagg som andas. De flesta kläder i den här sortens material är tillverkade i polyester. Det ser till att det är vindtätt, vattentätt och kan transportera bort fukt, så att du håller dig varm eller sval och torr, både utifrån och inifrån.

Klubbkläder
Team Sportia erbjuder servicen att trycka namn och nummer på klubbkläder åt fyra idrottsföreningar nere på Näset: Höllvikens Innebandyförening, BK Höllviken, Ljunghusens HK och Skanör-Falsterbo IF. Det hör faktiskt till ovanligheterna att man får sina kläder direkt, som man får här. De flesta andra sportbutiker har en leveranstid på upp till ett par veckor på den typen av kläder. Så vi är faktiskt lite bortskämda utan att veta om det här på Falsterbonäset med den här snabba servicen. Och du, om du vill ha ett eget tryck på dina kläder, så kan de lösa det till dig med!

Julen på Team Sportia
Mjuka paket med hoodies, mjukisbyxor och träningskläder än något som slås in mycket i december. En klassiker att ge bort är ju en fotboll och det finns faktiskt speciella presentförpackningar till dem, så att inte innehållet känns allt för uppenbart under granen.

Martin tränar på gym, går långa promenader med hunden och i butiken kan han mycket väl komma upp i 20 000 steg på en dag. Vardagsmotion är också bra!

 

 

Tags