Kom in och svalka dig på Espresso House

Svalkande sommarnyheter från Espresso House

Verry Merry, Ananasdröm Blåbärsskog eller Pink Hibiskus – vilken smak tilltalar dig mest? Du kan vara lugn, du behöver faktiskt inte välja; du har nämligen hela sommaren på dig att prova de nya smakerna från Espresso House. Sommarsäsongen bjuder med andra ord på ett stort antal nya smaker och tillredningar av isteer, islatte, Frapino och Foggi.

Vad är en Foggi då? Jo, en Foggi är en läskande och krämig nyhet där den kalla drycken mixas så att du får ett fint skum ovanpå. En Foggi kommer i en av de fyra smakerna: Rooibos Lemon, Pink Hibiscus, Cold Brew och Islatte, där de tre förstnämnda är veganska. Om du hellre vill ha iste, så finns de två ekologiska sådana:

* Verry Merry – läskande lemonad med passionsfruktssyra som är toppad med mynta och citron.
* Lemon Nice – en uppfriskande blandning av fruktigt hibiskuste och lemonad, smaksatt med jordgubbssirap och toppad med mynta och citron.

Vegansk frapino
Hemligheten bakom den fina konsistensen på den nya veganska frapinon är att den baserad på en krämig kokosshake och att den toppas med ljuvlig vispad sojagrädde. De tre nyaste smaktillskotten i Frapinofamljen är dessa tre läckerheter som levereras till dig i två olika storlekar:

* Ananansdröm: med smak av exotisk ananas, som toppas med kokosflakes.

* Blåbärsskog: är mycket riktigt som det låter en blåbärs-Frapino, vilken toppas med blåbärssås.

* Mörk choklad: med den krämiga basen av kokosmjölk blandad med mörk chokladsås avrundas med kokosflakes och chokladsås.

→ Kan du välja?!

Catering från Espresso House
Visste du att du kan beställa catering från Espresso House? Du kan beställa de färdiga frukostkiten eller luncherna med varm dryck inkluderat eller så skräddarsyr vi ett paket med mackor, kakor eller luncher efter dina önskemål. Du kan även låna termosar med nybryggt kaffe att ta med till ditt event eller möte. Välkommen in och beställ direkt hos oss eller maila eller så oss en signal så ordnar vi din frukost, fika eller lunch.

Fixa avslutningspicknicken snabbt
Vi har ett tips som sparar tid i vardagen nu när skolavslutningar och terminsavslutningar på till exempel fotboll och andra sporter duggar tätt i kalendern. Låt Espresso House fixa picknicken: du får allt färdigt och det är inklusive bestick och servetter. Det är bara att packa ned filten.

Och vårt tips fungerar lika bra för stranden i sommar – oavsett om det är semesterlunchen eller spontanmiddagen nere på vår fina Kämpingestrand!

Är du sugen på något sött?
Överst i den välfyllda disken ligger de fyllda bullarna med de inbjudande namnen Creamy Red Velvet och Solskensbulle och frestar. Och med all rätt: den första är en bulle bakad på karlsbaderdeg och sedan smaksatts med tranbär och vit choklad. Den andra är en saftig bulle med smak av kokos, fylld med vaniljkräm och slutligen toppad med riven kokos. Så ta en kaka till!

Tags