Life – älskar livet

På Life arbetar man efter devisen: vi vet att livet blir bättre, rikare – kanske även längre – om du försöker hålla dig naturligt frisk, istället för att sätta in panikåtgärder när du blivit sjuk. Life har produkterna som kan hålla dig frisk. Och rustar dig mot vardagens prövningar. 


Sedan november förra året har Life huserat i lokalen bredvid Audio Video. Och det är tydligt att allt fler kunder har upptäckt det nya läget.
– De första månaderna har varit bra. Nu har vi större möjligheter att exponera våra produkter, visa dem för våra kunder och det känns bra, säger Nicole Jansson.

Produkter för många tillfällen
Butiken är fylld med produkter som bland annat stärker immunförsvaret, hjälper dig äta bra, sova gott, förebygga skador, förbättrar effekten av träning. Men också produkter för kroppens utsida och för fredagsmys och lördagsgodis.

Quinoa chips och hummus chips från Eatreal. Lika goda som vanliga chips. Glutenfria chips som finns i smaker som seasalt, sundried tomato, hot & spicy, chili & lime och sourcream. Rawbite är en ekologisk frukt- och nötbar tillverkad av 100 procent naturliga ekologiska ingredienser. Produkterna är helt glutenfria och utan tillsatt socker. En Rawbite är bra att ha när blodsockret dippar eller efter träningen.

Body& Soul
Life Body&Soul är Life´s eget varumärke och underbara produkter. Testa nyheten Body&Soul Hand Soap Smooth Almond, en mild, krämig och vårdande tvål som rengör huden varsamt. Tvålen har en behaglig doft och innehåller vårdande kokosolja och aloe vera och fuktgivande ämnen för att behålla händerna mjuka och smidiga. Life Body&Soul Vitalizing Body Oil Argan+Shea är också en ny produkt som innehåller arganolja, sheaolja, jojobaolja som ger  näring, och en ljuvlig och bestående lyster åt håret och huden.

Välkommen in!

 

Tags , , ,