Lindex hjälper dig med höstgarderoben

Årets hösttoner går i bränt rött, gult och grönt. Tygerna är glansiga, gärna med infällt tryck som för tankarna till djurens och naturens värld. Vi kommer att se många plagg i spets och sammet. Det ska gärna hända något i materialet och detaljerna spelar en stor roll. Våga bryta av med en väska i en accentfärg, en blommig sjal eller kanske ett stilrent smycke. I höst ska strumporna synas – ta upp en ny färg eller ta ut svängen med en fräck nätstrumpa.

Hos Lindex kan du fixa de flesta kläder som behövs inför hösten. Här finns plaggen för lek och fritid, men också för arbete och fest. Bekvämt, eller hur? Finns inte din storlek i butiken, kan du med fördel beställa i Lindex onlineshop för kostnadsfri leverans till butik.
– Vi har dessutom vårt koncept Ta 3 betala för 2, där vårt sortiment av baskläder till barn ingår. Materialvalen är genomgående miljömedvetna, säger Hanna Rigo på Lindex.

Skol- och dagisstart
Barns plagg ska vara mjuka, sköna och slitstarka. Barnens bassortiment på Lindex består av just mjuka, sköna plagg i ekologisk bomull. Plagg som tåler lek och tuffa tag. Lindex regnkläder är av bra kvalitet och de olika plaggen kan mixas fritt. Här finns också vindtäta funktionsjackor i höstens färger – vinrött, senapsgult och grönt. Bomberjackorna är fortsatt inne oavsett din ålder. Barnjeansen är slitstarka för att klara busig lek och många plagg har mjuka muddar runt armar och ben.
– Vi ser även lekfulla motiv från djur och natur på barnens plagg i höst. Här finns allt från glittrande enhörningar till skuttande djur!

Med blick för detaljer
I höst får accessoarerna en renässans. Byxor i mjuka material med snyggt fall till både vardag eller fest. Byxlängden får gärna vara kort så att detaljen strumpa syns. Lindex har ett brett utbud av byx-och jeansmodeller. Många modeller finns upp till storlek 52. Detaljen väska har i höst inslag av metall förutom sammet och skinn.
– När det gäller smycken har vi både stora, mer iögonfallande och mindre, mer diskreta. Här finns något som passar alla och för olika tillfällen. I höst är guld lika rätt som silver, tipsar Hanna.
Lindex kosmetikavdelning har ett brett utbud av bland annat smink, skonsamma rengöringsprodukter, välgörande masker och skinande nagellacker.
– Lösögonfransar är fortsatt inne i höst. Vi har både hela fransar och individuella. Även här gäller det att våga ta ut svängarna med en detalj, eller med en accentfärg. Pricken över i:e denna höst kan mycket väl vara naglar och läppar i en mörkt mustig färg som bryter av och kompletterar din övriga outfit, avslutar Hanna.

Tags