Naturligt frisk och stark med Life

Life älskar livet

Våren är här och det spritter i kroppen. Visst är det härligt! Nu vill vi vara utomhus och njuta av ljuset. Nu är det dags att ladda kroppen och bli redo för våren, solen och snart också sommaren.  – Life hjälper dig att vara som det var tänkt: naturligt frisk, stark och harmonisk. Vi rustar dig mot vardagens prövningar. Vi hjälper dig att äta för livet, motionera för livet och vila för livet, säger Malin Glans, butikschef/säljare och Nicole Jansson säljare.

 

På Life lever och verkar man efter sitt manifest – Vi älskar livet.  Livet kan blir bättre, rikare – kanske även längre – om du försöker hålla dig naturligt frisk, istället för att sätta in panikåtgärder när du blivit sjuk. Gör dig redo för våren och livet.

Välkommen in i butiken så hjälper vi dig att hitta rätt produkter.
Råkar du vara en av många som lider av stelhet på morgonen? Det är väldigt vanligt och drabbar var tredje svensk och påverkar folks liv i vardagen. Har du inte provat nypon kan det vara dags.

En av Life´s produkter, MOVO, innehåller de välkända nyponen från Hyben Vital i Danmark. Finns både att inta som kapslar och  i pulverform. Torkningsprocessen för nyponen är patenterad, och MOVO innehåller nypon som hjälper till att bibehålla ledernas rörlighet. Nyponen i MOVO har ett naturligt innehåll av antioxidanten C-vitamin som bidrar till att skydda cellerna mot oxidativ stress. C-vitamin bidrar även till normal kollagenbildning som har betydelse för broskets normala funktion.

Nypon innehåller flera gånger mer C-vitamin än citrusfrukter och utöver detta, viktiga ämnen så som flavonoider, karotenoider och antocyanider. Dessutom innehåller bären andra viktiga mineraler som järn, kalcium, kalium och magnesium, samt karoten som är en källa till A-vitamin.
– Kombinera gärna MOVO med Life Flexilett Collagen och fettsyran Omega-3.
Flexilett Collagen innehåller Aflapin®, ett patenterat extrakt av indiskt rökelseträd och UC•II® kollagen samt vitamin C. Vitamin C bidrar till normal kollagenbildning som har betydelse för broskets normala funktion, skyddar cellerna från oxidativ stress och minskar trötthet.

Omega-3
Kroppen skapar själv de flesta fettsyror den behöver, men några fettsyror måste tillföras via kosten eller kosttillskott. Dessa kallas för essentiella eller livsnödvändiga fettsyror. En av dessa essentiella fettsyror är just omega-3.Omega 3 finns i fiskolja och i Lifes krillolja.
Det finns också omega-3 som utvinns från vegetabiliska källor såsom linfröolja och alger.

Förbered huden med betakaroten.
Kanske är du på väg till sydligare breddgrader och vill redan nu bli sommarsnygg från topp till tå? Malin och Nicole delar med sig av Lifes bästa tips för den kommande solsäsongen med tricken som kan ge snyggare färg och får brännan att hålla lite längre.

Prova Life´s kosttillskott Solbrun som bland annat innehåller naturligt betakaroten, naturligt E-vitamin och naturligt lycopen, för optimalt upptag och effekt samt zink och selen Solbrun är även kompletterad med vitamin C och B6. – Vi rekommenderar Life Solbrun särskilt under sommarhalvåret eller vid solsemester. Kosttillskottet ersätter dock inte solskyddskräm, säger Malin.

Låt fötterna få sitt – uppblåsbart fotbad!
Life Body & Soul uppblåsbara fotbad är ett smidigt och praktiskt fotbad som gör det lätt att ge dina fötter ett värmande och uppmjukande fotbad hemma eller på resande fot. Badet är enkelt att rengöra. Det är bara att vända ut och in och spola av. – Fotbad stimulerar blodcirkulationen, rengör och mjukar upp dina fötter. Häll i Life Body & Soul Foot bath och skäm bort dina fötter med ett avslappnande bad med naturliga brunalger och havssalt. Ett perfekt sätt att lindra trötta fötter, samtidigt som du rengör och luckrar upp huden och förbereder den för vidare vård, tipsar Nicole.

 

Tags