Nu finns sommarens dofter hos Niid´s

Hos niids finns alla produkter du kan tänkas behöva för att ta hand om dig eller dina kära på bästa sätt. Produkter för både ansikte och kropp. Skynda dig hit och botanisera bland hudvårdsprodukter, solskydd, make up… Dessutom har sommarens dofter anlänt.  

Vi bad Ingela Nilsson, ägare till niid´s tipsa om några mors dag gåvor:
– Nuxe har en underbar torrolja för hela kroppen som även finns med ett lätt skimmer. Oljan lämnar kvar en lyxig känsla tycker jag. För mammor som trivs i solen har vi just nu ett fint erbjudande från Clarins – köper du två solprodukter får du en fräsch solväska på köpet. En nyhet som ger tätare och längre fransar samt snygga bryn i två steg är ögonserumet Optim-Eyes Lashes & Browns från Filorga.

Vilka tycker du är sommarens dofter?
– Clean har kommit med en ny doft. Clean är dessutom parabenfri, deosticken innehåller inget aluminium och allt förpackningsmaterial är nedbrytningsbart. Ett clean – rent – varumärke rakt igenom. Chloé Nomade är en modern blommig chypré-doft, frisk och feminin med en “boyish” twist, för den självsäkra äventyrslystna kvinnan. Karaktäriseras av plommon, mossa, mirabelle-blommor och ren frisk fresia. Slutligen vill jag tipsa om Oscar de la Renta’s Bella Blanca. Flaskan är ett litet konstverk och påminner om Oscar de la Renta’s kreationer på röda mattan. Så vacker! Doften innehåller noter som päron, vita blommor (som tuberos, jasmin och apelsinblomma) och gröna inslag. Doften känns exklusiv och har en modern elegans. På huden känns den fräsch och skir trots att det är en EdP, vilket gör den till en doft som funkar för både kväll och dag.

Tags