Nya friska tag med rätt utrustning

Det är januari och träningsinspirationen brukar få en topp då! Hör du till dem som tränar lika mycket året runt eller är du kanske mer av karaktären “nyårslöften”, det vill säga att du går ut hårt och så håller det kanske inte i sig med träningslustan fram mot vårkanten? Du behöver faktiskt varken vara det ena eller det andra, då de flesta tränar på en nivå och frekvens som ligger någonstans mellan dessa ytterligheter Chansen är alltså stor att du inte kvalar in i någon av dessa kategorier! Oavsett vilket: på Team Sportia kan du kitta dig med med de nödvändiga kläderna och skorna för att komma igång och även hitta rätt redskap som gör din träning ännu roligare.

 

Vinterträning

Den skånska vintern är sällan kärv, men det är kallt nog för att du ska behöva det där extra lagret om du ska ut på en springtur längs Öresund eller i Kanalskogen till exempel. Hos Team Sportia finns sköna underställ som du även kan använda under sportlovsveckan när det är dags för skidåkning. Det finns också prima fodrade tights, löparmössor och löparhandskar som håller dig varm.

Rör på dig!

Du måste ju inte ut och springa eller susa nerför backen för att vara aktiv och tänka på din hälsa. En promenad är nog så bra för kroppen och knoppen! Om du behöver en ny vinterjacka, en tjock och skön parkas eller en värmande fleecetröja som extra lager under jackan till kvällspromenaden, finns det också att införskaffa hos Martin, Martin och deras kollegor.

Se till att synas

Numera är det vanligt att kvällspromenerare och -löpare tar på sig reflexväst när de går ut. För ett antal år sedan, reagerade många med att tro att det kanske var poliskontroll på gång! Det finns smarta reflexjackor, där hela jackan är gjord av ett material som reflekterar ljus fint och du syns bra. Dessa kommer från Clique och finns även numera som väst också. De är smarta plagg att ha för all aktivitet i mörkret där du behöver synas för både din och andras säkerhets skull. Att de dessutom är snygga gör inget!

På Team Sportia finns också reflexselar. Det är dessa band som du tar på dig utanpå din vanliga jacka. De känns smidigare att ha på sig än de klassiska gula västarna och reflekterar lika bra. Lägg därtill en pannlampa så är du redo för utomhuslivet även efter att solen gått ned. Även om våren inte är alltför långt bort, så är det ändå mörka kvällar ett tag till i vårt Skåneland.

Padel håller i sig

Padelsporten är här för att stanna, det visste du säkert redan. På Team Sportia har de bra koll på vilka kläder och vilken utrustning du behöver för att ta dig an racketsporten. Efter ett par år med stark efterfrågan på produkter till sporten, finns nu ett riktigt bra standardsortiment med många olika padelrack, skor, väskor och bollar hos Team Sportia.

 

Tags