Nya varumärken i bokhandeln

I början av mars flyttade Asp Bok- och Pappershandel in i nya lokaler, mitt emot Systembolaget.
– Vi trivs mycket bra i vår nya lokal. Många kunder har spontant sagt att den känns större, luftigare och att det är lättare att överblicka alla våra produkter, säger Anders Billing, ägare till bokhandeln nöjt.

Har du inte besökt den nya butiken föreslår vi ett besök. Du möts av en välkomnande och öppen butik, fylld av spännande produkter och varuexponeringar med nyheter som ständigt skiftar. Den gedigna träinredningen från den gamla butiken har återanvänts och bidrar till det ombonade intrycket.

Att öka tillgängligheten och skapa en öppen och välkomnande miljö ligger Anders varmt om hjärtat. Därför har informationsdisken numera en framskjuten plats, vilket innebär en ökad service för kunderna. Butiksingången är Toppengallerians bredaste – hela sex meter – och fungerar samtidigt som ett enda stort skyltfönster.

Nytt i butiken
I samband med flytten lanserades också ett par nya varumärken i butiken. Asp Bok- och Pappershandel satsar mycket på produkter med fokus på färg, form och skapande. Välkända Faber-Castells breda utbud av pennor är nytt i butiken. Den röda serien riktar sig till barn med blyertspennor, färgpennor, kritor, pennvässare med mera i alla regnbågens färger och den gröna serien, artist-sortimentet, erbjuder pennor i oljebaserad polycrome, akvarellpennor, också dessa i ett brett färgspektra. Produkterna kompletterar butikens övriga konstnärsmaterial.
– Det känns fint att välkomna Faber-Castell till butiken. Företaget ligger långt fram i sitt miljötänk och har så klart rättvisemärkta produkter, berättar Anders.

Söker du anteckninggt37_1sblock i olika format och färg då har du kommit rätt! Svensktillverkade Paper Style – med passion för papper – är en serie klassiska linneklädda anteckningsblock i flera härliga färger, från Munkedals pappersbruk. Tyska Leuchturms pappersprodukter har också funnit vägen till kundernas hjärtan. Blocken finns i ett flertal storlekar och färger, med eller utan linjer, rutor eller punkter. Paper Blanks är en serie exklusiva anteckningsböcker med unika mönster och i olika format. Det finns cirka 400-500 mönster av varje variant i hela världen. Vilket mönster väljer du?

 

 

 

Tags , , , ,