Nytt ansikte och varumärke på MQ

 

Dressat, välskräddat och mode med attityd

Vårnyheterna på MQ är många. Två av de viktigaste är att den nya butikschefen. Jessica Evander, är på plats sedan några veckor tillbaka och ett nytt varumärke, Visual Clothing Project för både modemedvetna damer och herrar, numera finns i butiken.

Jessica ersätter Annika Friman som numera kommer att fokusera endast på MQ på Hansa.
– Jag ser fram emot att lära känna alla kunder i butiken och mina nya kollegor så klart. Tillsammans kommer vi säkert att förnya butiken, innehållet och kanske exponeringar. Vi skyndar dock långsamt, säger Jessica som kommer från en motsvarande tjänst på Burlöv Center.

Visual Clothing Project – för en medveten stil 
Visual Clothing Project är MQ’s eget varumärke som inspirerats av maxi femme från 90-talets supermodeller. Klassiska plagg som trenchcoats och skjortor får en touch av just maxi femme. Designen hyllar maximalistisk kvinnlighet i form av detaljer och enkelhet där detaljer skapar kvinnlighet. Vårens färger är en rostig ton och pastellfärger i blått och grönt som mixas ihop med krispigt vitt och svart. Plaggen går att matcha över säsongsgränser och könsgränser, och blir byggstenar för en hållbar garderob. Stilen är medveten, precis som märket och dess bärare. Visionen rymmer hållbar design och kvalitet för framtiden.

– MQ-kunderna här i Höllviken är fantastiska på att komma in i butiken, be om råd och hjälp att beställa i webbutiken. Vi tar hem produkterna och passar de inte skickar vi bara tillbaka. I webbutiken finner du över 60 varumärken. Det är kul att allt fler upptäcker fördelarna! säger Jessica.

Dressat med stor dos kvinnlighet
Stockholm står för dressat mode med attityd och en stor dos kvinnlighet. Har du en urban livsstil, en personlig stil och söker tidlös design är Stockohlms breda utbud av plagg garanterat något för dig.
– Vem kan motstå kostymen i pudrigt rosa? Kostymbyxor i bra passform och välskräddad kavaj? Finns även i vitt och svart, tipsar Jessica.

I vår lockar en Kenzo inspirerad randig helfodrad kappa och underbara toppar med lejonmotiv. Är du personen som trivs bättre i kappor med skärp finns flera modeller att välja bland. Gemensamt för dem alla är de härliga, vårliga färgerna, knytskärp och material med snyggt fall.

Oemotståndliga accessoarer
På tal om skärp. I år ser vi fler detaljer på skärp och bälten. Vårens nyhet är Chanelinspirerade kedjor och bälten med nitar är fortsatt hett. Väskorna är gärna så kallade cross overs, som bärs tvärs över kroppen hängande på ena axeln. Komplettera din mindre handväska med en något större som passar även på jobbet. Här får du plats med både boken och lunchboxen. Smyckena är glittriga och glamorösa, i både vit-och gulmetall.

Och till killarna då?
– På herrsidan är det mycket mönstrat under våren. T-shirt med tryck som den underbara flamingo t-shirten är ett must have! Vi har dessutom bra priser på bas t-shirts från Dobber – 2 för 299 kronor, säger Jessica.

 

Tags