Om oss

Toppengallerian i Höllviken

Toppengallerian i Höllviken är finansierad av entreprenören och fastighetsägaren Paul Bertilzon. Han har sedan starten 1991 lyckats bygga upp en galleria som idag är en av Skånes mest yteffektiva enligt Svensk Handels statistik. Gallerian innefattar ett trettiotal butiker med många framträdande kedjor men även unika butiker som inte finns någon annanstans. På andra våningen finns gymmet 24Seven, en stor kontorsdel med bl a Näsets Läkargrupp, mödravård, försäkringsmäklare och Ångtvättbilen. Och även en av Sveriges finaste biografer där utsikten mot Öresund och slätten är fantastisk.

Toppengallerian ligger i Vellinge kommun som har 34 100 invånare varav Höllviken/Reng har 15 100. Att få kunderna att vilja stanna på orten är viktigt för kommunen och befolkningen.

Det har alltid varit en målsättning att Toppengallerian ska vara den självklara mötesplatsen i sydvästra hörnet av Skåne. Hösten 2015 tilldelades Toppengallerian nätverket GRID:s pris för “Bästa innovativa mötesplatsen i kommunen för planerade och oplanerade möten” och det känns naturligtvis mycket hedrande.

Öppettider: vardagar 10-20, lördagar 10-17, söndagar 11-17.

Paul Bertilzon mottager pris av Lisbeth Böhm från GRID.
Paul Bertilzon mottager pris av Lisbeth Böhm från GRID.