Rinse nyanställer två frisörer

Boosta ditt vinter hår

Allt fler kunder upptäcker Rinse. Frisörkedjan har funnits på Topppengallerian i fem år och har generösa öppettider och smidig tidsbokning på nätet för de som så önskar.  Under våren kommer salongen att renoveras och i samband med detta kommer ytterligare två frisörer att anställas.
– Totalt kommer vi att vara sju frisörer. Idag är vi fyra och en av våra kollegor, Karoline, kommer tillbaka från sin föräldraledighet under våren. Det känns bra att kunna ta emot fler kunder, säger Amanda Johansson, salongsansvarig.

Många av oss dras med torrt och statiskt hår under vintern. Amanda Johansson, som tagit över salongsansvaret medan Cecilia Sabic är föräldraledig, och hennes kollegor tipsar gärna om Rinse’s egna produkter, som stärker och skapar friskt och vackert vinter hår.
– Hårinpackningar är lika viktiga på vintern som på sommaren. Rinse eget varumärke Exit har en underbar hårmask innehållande arganolja som återfuktar, tränger djupt in i håret och återbygger dess styrka och spänstighet.

En av salongens storsäljare är Exit 12inOne Liquid, som du sprayar i fuktigt hår och låter vara kvar.
– 12inOne Liquid har tolv vårdande egenskaper.  Den vårdar torrt och skadat hår med arganolja, skyddar vid värmestyling, tillför härlig glans, gör håret silkeslent och ger jämnhet, är färgbevarande och utredande. Dessutom ger oljan UV-skydd och reparerar kluvna hårtoppar, den fungerar också som en anti frizz produkt. Det är lätt att förstå att detta är en av våra storsäljare. Den har allt!

Tänk på, att om du stylar ditt hår är det bra att använda produkter med värmeskydd. Då är det den värmeskyddande ytan som tar stryk. Inte ditt hår.

Är du frisör och vill börja arbeta på Rinse?
Rinse i Höllviken, har precis som hela frisörkedjan haft ett gott resultat 2017. Frisörkedjan kommer att utökas med ytterligare en salong och på Rinse i Höllviken kommer ytterligare två frisörer att anställas. Är du intresserad av att börja arbeta hos Rinse är du välkommen in i salongen för att presentera dig. Frisörutbildning krävs såklart och har du några års erfarenhet är det ett plus.

Stämpelkort ger ett gratis elfte besök
Visste du att Rinse har ett stämpelkort som ger dig tionde klippning gratis? Kortet är inte personligt och kan användas av hela familjen.

Tags