Skor i pastelltoner och med läckra detaljer

Helena Rosenquist är nyss hemkommen från ett par av årets första mässor. Copenhagen International Fashion Fair – CIFF – och Stockholm Fashion District – SFD. Mässorna fungerar som inspirationskällor och ger så mycket energi.
– Februari är en månad vi alltid ser fram emot på In Style. Då börjar butiken fyllas med vårens nyheter.

Vårens skomode går i ljusa pastelltoner i rosa, ljusblått och ljusgrått. Sneakers i vitt skinn är fortfarande hett. Och i år har skorna detaljer i metallic eller fuskpäls. Just fuskpäls kommer väldigt starkt under 2018.
– Materialet är mjuk mocka eller härligt skinn. Vill du satsa på klackar är den klädda klossklacken på fortsatt stark frammarsch, tipsar Helena.

Klossklackarna med en höjd på fyra till fem centimeter är bekväma och lagom höga för de flesta. Spetsiga pumps eller sandaletter med höga klackar? Båda modellerna är lika självklara på årets fester.
– Modet är underbart. Låt dina fötter bestämma vad som passar dem bäst. Spetsiga skor eller runda och lite trubbiga? Båda formerna är faktiskt rätt i vår!

Michael Kors – skor med smarta detaljer
Under vintern smyglanserades Michael Kors’ skor. Helena köpte in ett fåtal modeller till butiken. Lanseringen var en succé och kunderna tog emot skorna med öppna armar. I vår satsar In Style på ett bredare sortiment av sneakers, slip-ins, pumps och sandaletter.
– Michael Kors sneakers har fina detaljer i guld, silver eller rosé. Deras designers är duktiga på detaljer som till exempel festliga volanger istället för vristremmar. Vi har tagit in många olika modeller. Våren är här! Kom in och botanisera och hitta just din favorit, uppmanar Helena.

Steve Madden – skor med hög modegrad för alla åldrar
Glansigt siden, sammet med härlig lyster, mjukt skinn och fluffig fuskpäls. Bland Steve Madden’s modeller finns skor med detaljer som passar alla. Även detta varumärke har skor med det lilla extra.
– Steve Madden’s skor har verkligen funnits sin väg till In Style kundens hjärta. I vår har vi tagit in fler modeller och det är härligt att se att unga tjejer faller för samma modell som äldre damer.

Tags