Smakråd, glitter & julklappstips

Det är en välfylld butik med ordning och reda i som vi stiger in i och tre glada tjejer tar emot både kunder och intervjuteamet simultant. Helena Rosenquist har drivit butiken sen tillbyggnaden av Toppengallerian gjordes 2009 och idag har hon hjälp utav Denize och Julia.

Styling och smakråd

Det behövs tre stycken som jobbar i kassan, hjälper till med att ta fram olika storlekar och snygga kombinationer till kunder i butiken och även reservera beställda kläder ur webbshoppen, som du kan hämta upp i butiken. Visste du att du även kan välja Klarna som betalningsalternativ i den fysiska butiken och inte bara på nätet?

I butiken får du ju dessutom även hjälp med styling och smakråd. Många kunder kommer in och vill ha tips på kläder till speciella tillfällen och det tycker tjejerna är extra kul att få bidra med den sortens inspiration.

Instagram och Facebook inspirationskälla

Inför den stundande julen baseras de yngres önskelistor på bilder från sociala medier. Många ungdomar är väldigt specifika i sina önskemål om märke, färg och storlek – då är det enkelt att komma in med en bild från till exempel Instagram: “Den här, tack!”. Smidig och effektiv julklappsshopping.

Supermjuk fake fur

I butiken hänger många jackor, västar och kragar gjorda av fake-fur, eller fuskpäls som det ju heter på svenska. Helena visar en snygg kort röd jacka i lite boxig oversized modell och pälsen är verkligen riktigt, riktigt mjuk. Och det är damer, kvinnor och tjejer i alla åldrar som köper de varma fuskpälsarna.

Utbudet av jackor är som sagt stort och de mest populära är dunjackor från Rock and blue. Många jackor är i år figursydda dunjackor som ger en snygg siluett. Många av dem är lättviktsjackor och känns inte så tunga att bära.

Glitter och skimmer i varma toner

Det glittrar om många av plaggen och det är skimmer i varma toner av främst guld och brons tillsammans med färgen svart. Det är veckade klänningar, tunna toppar och snygga kjolar som passar bra till såväl julfest, julafton som nyårsafton. Helena visar upp ett flertal plagg och poängterar att hon är noga med att de glittriga plaggen är mjuka och inte sticks, som en del kläder med glitter i kan göra. Modet ska vara skönt och snyggt!

­

Populära märken
Soaked in Luxury är ett dansk märke som In Vogue tagit in ganska nyligen tillsammans med Dry Lake. Kläderna från Saint Tropez säljer också mycket bra. Dessa tre är de mest omtyckta märkena här bland kläder. Annars säljer Carolina Gynnings inredning väldigt bra och Helena är glad att få vara en av de utvalda butiker som hennes varor säljs i.

Smycken i smidiga presentboxar
Denise visar montern med örhängen, halsband, armband och ringar från Lily and Rose, också ett märke som många unga tjejer gillar. Det är glittriga smycken med Swarovski-kristaller en exklusiv känsla.
Pilgrim har lagom till jul kommit med en färdiga liten fin box med halsband och matchande örhängen. De finns i silver, guld och även rosé till ett bra pris, nämligen trehundrafyrtionio kronor. Ett tips till tomten eller kanske till och med två tips till tomten?

 

Tags