Sommarfrisyren fixar du hos Rinse

Sommarhår hos Rinse

Sommaren är i antågande och det är dags att ge håret en rejäl genomklippning för att det ska vara förberett för sol och inte alltför salta bad i Kämpingebukten. Hos Rinse finns också rätt produkter och behandlingar inte bara för håret utan även för bryn och fransar.

 

 

Bryn och fransar

Visste du att du kan boka tid för att färga dina bryn och fransar hos Rinse? Det finns som alternativ när du bokar via hemsidan, www.rinse.se, eller så kan du även ringa och boka din tid på 040-45 83 00.

Du kan välja mellan dessa tre alternativ:

 • –  Färgning av ögonfransar
 • –  Färgning och formning av ögonbryn
 • –  Färgning av ögonfransar och ögonbryn, samt formning av ögonbrynKom gärna osminkad till din behandling

  Vardagslyx

  Unna dig lite avkoppling och vardagslyx, för det kan vi vara väl värda efter det senaste året av vad vi upplevt i samhället och världen. Boka en tid för att få håret inte bara klippt utan även tvättat och fönat. Då ingår också en närande inpackning som gör gott för håret efter den torra kalla våren.

  Att få håret lagt var det många som fick på 80-talet, men nu kommer den trenden tillbaka och det är, många som bokar tid för att just få håret tvättat, fönat och stylat. Det är enkel vardagslyx det, men som faktiskt kan göra gott för måendet!

  Nytt ansikte bakom saxen

  Sen en tid tillbaka finns det ett nytt ansikte hos Rinse på Toppengallerian och det är frisör Antonio. Du kanske känner igen honom från Rinse på Emporia, men nu finns han på heltid hos oss i Höllviken och han pratar engelska och tyska, så det blir en bonus att få praktisera dessa kunskaper medan du klipper dig! Hans specialitet är att klippa män, men är även vass på att klippa kvinnor med.

  Vaccinering och klipptider

  Hos Rinse märks det verkligen att vaccineringen i Sverige kommit igång! Kunder i de äldre åldersgrupperna strömmar till för att äntligen få klippa det numera långa svallet, färga, slinga och fixa till sig. Ellen på Rinse berättar att hon är glad att kunna träffa dessa kunder igen. Dock är det viktigt att hålla i minnet att munskydd fortfarande gäller alla, både för kunder och för dem som jobbar på salongen: det är branschstandard för alla frisörer. Tillsammans håller vi ut och skyddar oss så länge vi behöver!

  Sommarhåret

  Kom ihåg att ta hand om ditt hår i sommar! Se till att använd vårdande schampo och balsam och gör även inpackning då och då. Passa på att köpa Rinse egna produkter från serien Exit samtidigt som du är på salongen. Du kan även göra Olaplex-behandling som gör håret mjukt och smidigt. Behandlingen innehåller inga sulfater, ftalater, parabener eller gluten och är färgbevarande och slutligen vegansk.

Tags