Sommarkänslan hittar du på In VOGUE

Mycket spets, härliga volanger och underbara blomstermönster det är tre av sommarens måsten om du frågar Helena Rosenquist, ägare till InVogue. Butiken är fylld med vackra klänningar, kjolar och toppar. Du hittar alldeles säkert just din – eller dina – favoriter här eller i webbshopen, invogue.se. Här finns också det senaste från bland annat Pernilla Wahlgren Collection, Carolina Gynning och Lily & Rose.

Stockholmsbaserade Dry Lake har klänningen som signaturplagg. Uttrycket är feminint och flirtigt, alltid med koll på de senaste trenderna.
– I den senaste kollektionen blandas romantiska och rockiga influenser. I år är det premiär för en speciell studentkollektion med mycket spets och volanger. Till sommarens alla fester finns dessutom flera modeller i härligt blommigt, också dessa med volanger. Materialet är behagligt, plaggen fodrade och lätta att ta med på resan. Bara tvätta och hänga upp, tipsar Helena.

Pernilla Wahlgren Collection – succé från dag ett
Klänningskollektionen designad av Pernilla Wahlgren har gjort succé från första dag. Klänningarna har en tydlig Pernillakänsla över sig.
– Jag älskar klänningarna. De fungerar till allt; både på fest och till jobbet, man känner sig finklädd utan att känna sig för uppklädd, berättar Pernilla på sin webb.

Flera av klänningarna har fickor i sidorna, något som Pernilla är väldigt förtjust i. Fickor för att ha händerna i när man minglar eller ha sitt kontokort i om man inte vill ha handväska. Pernilla gillar att synas och vill inte smälta in i mängden, därför väljer hon medvetet tyger i färggranna och fina mönster. Shoppa klänningarna hos InVogue – i butiken eller på hemsidan invogue.se.

Carolina Gynning – alltid lika aktuell
Carolinas signum som konstnär är kvinnoansiktena med de särpräglade linjerna och färgerna. En viktig symbol som hon alltid arbetar med är fjärilen.
– Fjärilen är en gammal symbol för själen, glädje och lycka. Den står för pånyttfödelse och frihet och är därför en symbol som jag tycker att alla borde bära med sig, säger hon. Hennes senaste kollektion Life in Spring finns hos InVogue. Välj mellan kuddfodral och brickor.
– De klassiska glasen från Carolina Gynning är mångas favoriter och en populär present, likaså kaffemuggarna, tipsar Helena.

Hitta ditt favoritsmycke från Lily and Rose
Lily and Rose är ett svenskt varumärke – en stjärna – på smyckehimlen. I kollektionerna finns örhängen, ringar, armband och halsband.
– Priset är mycket bra tycker jag. Dessutom finns det både mindre örhängen till exempel och mer iögonfallande. Du kan välja det smycke och den stil som passar dig och din klädsel. En få ett smycke från Lily and Rose är alltid uppskattat, avslutar Helena

Tags