Stå rustad för hösten

Toppengallerians hälsokostaffär, Life-butiken, rustar för att bygga upp kundernas immunförsvar mot höstens förkylningar. I butiken arbetas det med förebyggande friskvård. Under höstens första månader stärker du ditt immunförsvar och ger kroppen en skön kickstart inför kommande utmaningar.

Solskensvitamin. Melankoli och trötthet – nej tack!
D-vitamin kallas för solskensvitamin beror på att kroppen själv tillverkar vitaminet när huden utsätts för solljus. Under hösten och vintern måste vi lita på att kosten täcker vårt D-vitminbehov. För att vara på den säkra sidan rekommenderar Malin Glans på Life att komplettera med D-vitamin i förebyggande syfte.
– D-vitaminbrist har sammankopplats med vinter- och vår depressioner och trötthet. D-vitamin kan göra dig piggare och stärka ditt immunförsvar. I butiken finns D-vitaminprodukter med olika styrkor. Vi hjälper gärna till att hitta rätt.

Multivitamin för alla
En annan produkt som kan stärka immunförsvaret är Multivitamin. Life har ett eget brett sortiment av produkter anpassade efter kön, ålder och aktivitet. Välj mellan Multi Man, Multi Kvinna, Multi sport, Multi Vegetarian och Multi 55+. Samtliga produkter innehåller 12 vitaminer och åtta mineraler med naturligt ursprung.

Kickstart med detox
Många upplever sig tyngre och lite pluffsigare efter en härlig sommar och semester. Även detta kan Life råda bot på. I butiken finns ett brett utbud av produkter för detox och kickstart för höstens komma i form planer. Välkommen in så hjälper vi dig hitta den produkt som passar dig bäst!

Tags , , , ,