Subs med variation

Spicy Italien, Chicken Teriyaki, Veggie Delite och Subway Club är några av de subs det finns att välja mellan hos Subway – världens största smörgåskedja med fler än 44 000 restauranger världen över.

En av dem finns sedan fem år tillbaka på Toppengallerian. Subway har utvecklats till en riktig mötesplats för gallerians besökare såväl som Höllvikenborna. Här serveras subs till frukost, lunch och kvällsmat och här kan du ta en kopp kaffe och en kaka.

Casper Kinder berättar:
– Vi har tre typiska kunder: skolbarnen som kommer förbi för att äta lunch, familjer med yngre barn och slutligen företagarna här på Toppengallerian. Lika många väljer varma som kalla mackor.

Längst upp på favoritlistan står Chicken Teriyaki följt av Spicy Italian. Totalt finns 16 olika toppings att välja mellan och fem olika bröd, varav två är med fullkorn och två är vegetariska.

– Du skapar dina egna subs som kan kompletteras med extra toppings som till exempel ren avokadoröra, bacon eller extra ost, tipsar Casper.

När skolorna nu satt igång börjar också utflykts- och matsäckssäsongen i skolornas regi igen. En matsäck från Subway är både god, nyttig och smidig!

Subprise appen med dagliga erbjudanden

I juni lanserade Subway en egen app som finns att ladda ner i App Store och Google Play ”Subprise”. Här överraskas du av nya roulette erbjudanden varje dag som ger 15-20 kronor rabatt på mealen. Upptäck den du också!

Tags , , , ,