Ta med dig bra ljud! Elgiganten Phone House hjälper dig!

Elgiganten 

Att kunna hålla kontakt med nära och kära och att ha rätt prylar för att ha en skön vardag, helgdag och semester känns numera som en rättighet som vi knappt tänker på – förrän de inte funkar längre! Hos Elgiganten finns mobilerna, tillbehören, tv-apparaterna högtalarna och abonnemangen – och inte att förglömma: allt du kan få levererat till butiken!

Sommaren har äntligen gjort sin entré och att sitta ute om de ljumma sommarkvällarna är givet, oavsett om det är hemma på terrassen vid grillen eller nere på stranden med picknicken. En lyckad kväll blir det dock inte riktigt om musiken inte får vara med sätta stämningen. Se med andra ord till att ha en ordentlig högtalare som kan fixa detta! Hos Elgiganten finns det en rad olika modeller. De finns i alla prisklasser från en enkel med bra ljud till de som är mer avancerade och kostar lite mer, beroende på vad du har för krav på ljudet, som till exempel:

 • –  Sony bärbar trådlös högtalare SRS-XB13 – en snygg och färgglad högtalare som du lätt stoppar i badväskan eller ryggsäcken. Den finns i sex olika fräscha färger: korallrosa, citrongul, blå, svart, taupe och puderblå.
 • –  JBL Link Portable Wi-Fi högtalare med laddningsstation – en av de mest populära modellerna som även har inbyggd Google Assistant, så du kan be den spela upp din favoritlista från Spotify.
 • –  Sist men inte minst är den klassiska och supersnygga Marshall Uxbridge Voice högtalare som också den kommer med Google Assistant och är en snygg inredningsdetalj i hemmet.Se sporten på hemmaplan

  Vi stannar nog mest på hemmaplan ytterligare en sommar, men se till att inte missa fotbolls-EM för den sakens skull! Kort därefter följer även OS från Japan och är du det minsta sportintresserad så ska du se till att ha en ordentligt tv med ett högtalarsystem som nästan sätter dig på åskådarplats i verkligheten.

  Hjälp med telefonen

  Att byta telefon då och då är något som vi ju faktiskt alla gör. Ibland kan det vara skönt att få lite hjälp på traven med att säkra att alla bilder och album, kontakter i telefonboken, appar och inställningar följer med som de ska. På Elgiganten kan du få hjälp med just detta; att kopiera över all information till din nya enhet. Du kan även få hjälp med att sätta på ett skärmskydd, det som kan vara lite trixigt att få till vinkelrätt och utan bubblor mellan telefonen och skyddet.

  Om du känner att du vill ha hjälp med att utnyttja telefonens alla funktioner, kan du också få en introduktion till hur du kommer igång. Simon på Elgiganten berättar att det är många äldre som verkligen uppskattar en sådan här förklarande instruktion. Så kan du till exempel lyssna på Sommar i P1 ute i hammocken eller en ljudbok i växthuset i sommar.

Tags