Trådlöst högtryck på Audio Video

Sommar hos Audio Video innebär högtryck på trådlösa, bluetooth hörlurar – som gärna får vara brusreducerande – och högtalare bland annat. För den aktive finns en mängd träningsarmband i butiken. Linus Olsson nämner Huawei Fitness armband som mäter både puls, aktiviteter och sömn, som ett prisvärt alternativ på marknaden. Inför semestern kan Audio Video hjälpa till med både pass- och visumfotografering. Ingen bokning behövs. Audio Video har drop in!

Ska ni bila under semestern kan det vara all idé att införskaffa extra laddare till mobiler och surfplattor. Välj mellan laddare för en till fem apparater. Linus tipsar:
– Saknar du hands free i bilen har vi produkten för dig. Jabra Tour Drive Safe som du laddar, kopplar med mobilen och fäster på solskyddet. Kan det vara bekvämare?

Heja på Sverige med ny TV
Just nu kan du fynda storbildsteve. Lagerrensningen som ska ge plats åt höstens nyheter pågår så länge det finns produkter kvar. Det finns apparater från bland annat Sony, Samsung, LG och Panasonic.
– Vi har också möjlighet att beställa hem just den apparat du önskar av nyss nämnda varumärken, berättar Linus.

Smart aktivitetsarmband
Linus rekommenderar Huawei Fitness Band A1- ett smart aktivitetsband som blir din egen hälsosamma assistent och som dessutom har ett bra pris, 499 kronor. A1 är ett elegant och tunt armband med extremt lång passningstid på 28 dagar. Armbandet har följande funktioner: fitnesskontroll, sömnregistrering, UV-kontroll, aktivitetsregistrering. Du kan dela din hälsoaktivitet, få notiser om inkommande samtal och meddelande, smarta alarm och bandlokalisering. Fitness bandet synkroniseras med Apple Health Care appen.

När ljudet är huvudsaken
Trådlösa hörlurar med brusreducering är riktigt hett just nu. Så bra att ha på resan, i gymmet eller på andra platser där du vill stänga ute ljudet. Audio Video har ett brett utbud av lurar i olika prisklasser, med olika funktioner för både barn och vuxna.
– Välkommen in och hitta din egen favorit. Kanske blir det JBLs hörlurar med brusreducering eller det svenska varumärket Sudio som finns i en mängd olika färger, säger Linus.

RIVA Festival – årets bästa Wi-Fi högtalare enligt CES mässan 2018 i Las Vegas
RIVA Festival låter dig spela all din favoritmusik, strulfritt, från alla källor – var du vill. Ingen Wi-Fi krävs. Dessutom finns det en USB port på baksidan så att du kan ladda din mobil eller surfplatta samtidigt som du lyssnar på din favoritmusik. Festival är den villkorslösa modern av trådlösa multiroom högtalare i RIVA’s Wand serie som levererar stereofoniskt ljud (tack vare den patenterade Trillium teknologin) för en oöverträffad ljudupplevelse. Perfekt för musikentusiaster som begär en live ljudupplevelse i stora rum, oavsett miljö. Högtalarna installeras och kontrolleras enkelt via Google Home appen. Använd tredjepartsappar för att strömma musik direkt till högtalaren genom den inbyggda Chromecasten, Spotify Connect och många fler tjänster. Njut av friheten med de flesta anslutningsmöjligheterna, bland annat Wi-Fi, DLNA, AirPlay och Bluetooth.

Hitta rätt i abonnemangsdjungeln
Är det dags att uppdatera ditt mobil- eller fiberabonnemang? Visste du att Audio Video arbetar med mobilapparatören 3, Tele2 och Telia. Samarbete med Telenor har precis tecknats.
– Vi hjälper gärna kunderna att hitta det abonnemang som passar just deras behov och kan också jämföra de olika abonnemangen, avslutar Linus.

Tags