Trendig inredning med Charlotte Trend

Charlottes Trend breddar sortimentet i vår
Har du tänkt på att sortimentet har blivit bredare hos Charlotte Trend? Namnbytet speglar sortimentet – det handlar inte enbart om trender i köket utan för hela hemmet och för dem som bor där! Numera hittar du även snygga smycken, inredningsdetaljer till uteplatsen och stiliga tygdiadem med knut för den trendsäkra. Det är med andra ord inte längre bara fina och praktiska kökssaker.

Inredningstrender speglar säsongen: den rosa våren
Säsongens trendfärger speglar ofta årstidernas skiftningar kulörmässigt: nu under våren är det främst de pastelliga färgerna rosa, blått och grönt som du möts av i butiken. Under 2019 är det många leverantörer som fokusera på den rosa färgen och då i toner som drar åt det mer kraftfulla hallonrosa hållet. Så det är lite klatschigare rosa färger i år än de förväntade traditionella – de hallonröda hittar du på produkter som Eva Solos vattenflaska och bordstabletter från lind DNA.

Det dukade påskbordet
Snart är det ju påsk och ett vackert dukat påskbord är en fröjd för ögat. Hos Charlotte Trend finns det klassiska Swedish Grace designat Louise Adelborg för Rörstrand och det smakfullt sirliga porslinet från Mateus i olika färger och toner. Utöver vackert porslin, kan du även duka påskigt med prickiga hönor och tuppar från Nääsgränsgården och Cult Design som även har dekorativa ägg till påskriset i gul, svart och vitt.
Charlotte berättar att en av hennes favoriträtter på påskbordet är laxpaj – som hon passande nog har många fina formar att servera den ur. Jansons frestelse, eller Janssons påskfrestelse, hör också till favoriterna på påskbuffén.

Bestsellerväskan från Hinsa
Den superpraktiska väskan från Hinsa finns i lager i många olika kulörer och de två olika storlekarna. Du vet väl att man även kan köpa överdrag och dessutom en kylväska att stoppa i väskan till din picknick och annat gott som behöver hållas kylt?
Väskan är gjord av återvinningsbar plast och finns även i en ny variant som ingår i Green Plastic-sortimentet, där råvaran kommer från sockerrör. Väskan är oerhört praktisk att ha sin matlåda i på väg till jobbet eller matvaror från affären: eventuellt spill stannar på botten i väskan och sköljs enkelt bort.
Och förresten, till sommaren kommer fler väskor: handväskor från SoNize – utbudet växer som sagt!

Smycken från Edblad, Bud to Rose och Skultuna
Edblad har ett stort sortiment av smycken som örhängen, armband och halsband som är en väldigt uppskattad present hos både unga studenttöser, konfirmander och hela vägen upp till damer 100+!
Bud to Rose C$r ett ytterligare smyckesmärke som nu finns hos Charlotte Trend med stilsäker design i modern tappning men som håller i många C%r framöver rent designmässigt.
Charlotte berättar att hon är glad att ha de stiliga manschettknapparna från Skultuna i butiken. En idé till en kille som snart ska ta studenten eller gå på sin första bal kanske?

Tags