Vad händer

Modevisning/Tjejkväll

Den 26 april 18.30-21.30 på Toppengallerian. Förutom showartister och modevisning bjuder denna kväll på skönt mingel, utlottningar och specialerbjudanden. Biljettpriset för ToppenDirekt medlemmar är 150 kr (ord.pris 200 kr). I priset ingår rosévin, tapastallrik och en goodiebag. Köp din biljett redan idag hos någon av modebutikerna eller direkt på nätet via nedanstående länk. Använd kampanjkod Toppen.

https://www.nortic.se/dagny/event/17372

 

Bakluckeloppis                                     

Är det dags att rensa vinden, garaget eller de överfulla skåpen hemma? Behöver du bli av med saker som inte längre används? Då är du välkommen att boka en plats till bakluckeloppisen den 5 maj på parkeringen längs med Kungstorpsvägen. Det kostar 100 kronor per personbil (inga släp eller mindre lastbilar) och antalet platser är begränsat.
Försäljning sker ur bakluckan på din bil, men du kan också ta med bord eller filt att ha precis bredvid. Insläpp av bilar sker från 9.00 och försäljningen äger rum mellan klockan 10 och 13.
Boka din plats och placering hos Emilias Cookshop på Toppengallerian där du vid bokning också erlägger kontant betalning.

OBS! Det är inte tillåtet att sälja mat och dryck!

Vid frågor, ring 040-45 91 82 eller maila på info@toppengallerian.se

Välkomna!

 

Australien och Nya Zeeland!

Onsdagen den 9 maj mellan kl. 13-16 kommer AOB Travel i samarbete med Toppengallerian att ha ett event där du som besökare kan få ta del av massor med information/inspiration och kataloger för campervans och kryssningar i Australien och Nya Zeeland. En representant med husbil från Maui & Britz kommer att finnas på plats för att kunna visa vad de erbjuder för Motorhomes och Campervans i Australien. I Toppengallerians butiker kan du naturligvis hitta lämpliga varor inför en resa som tex, kläder, skor, kartor, böcker, solkrämer, mat  mm.

Välkommen hit!