Volanger & spets

Vår- och sommarmodet är fantastiskt! Modet passar alla och modet har något som säkert tilltalar oavsett tycke, smak och storlek.

I år är det mycket volanger. Både på blusar, tröjor, kjolar och klänningar. Blommigt – både storblommigt och småblommigt varvas med leopardmönstrat. Spetstoppar varieras med bar hud. Kjolar, toppar och byxor är plisserade. Det är 80- och 90-talsmodet som kommer igen, med stora tröjor, lager på lager och high waist jeans. Färgtonerna är gult, aprikos, vitt, vitt och åter vitt!

– Söker du mer inspiration är du välkommen in i vår butik eller på lindex.se. Här hittar du bland annat fräcka mönstrade eller enfärgade byxdressar, volangtoppar, skjortklänningar. Materialen som sticker ut är denim, spets, lin och siden. Topparna matchas med färgade sockar som går ton i ton. Detta är ett mode som du blir glad av, säger Mia Gullberg, butikschef Lindex.

Som accessoarer finns solglasögon och scarfsar i flera härliga färger.

Lindexbutiken är Sveriges minsta som är en fullsortimentsbutik. När direktiven kom från huvudkontoret i höstas att alla butiker ska utöka sortimentet med utvalda produkter upp till storlek 54 var den gränsen nådd.
– Vi var tvungna att disponera om ytan och skapa mer luft och bättre exponeringsmöjligheter i butiken. Vi tog själva fram butikslayouten i vilken kassalinjen flyttades och butikens sortiment strukturerades om efter våra affärsområden: dam, barn, underkläder och kosmetik. Ombyggnaden som var klar i slutet av oktober har mottagits oerhört positivt av kunderna som upplever det som butikens yta är större och att sortimentet blivit bredare.

Välkommen in och låt dig inspireras av våren 2017!

Tags , , ,