NYHETER!: NYA SMAKER OCH GAMLA FAVORITER!

Under sina år på Burger King har hon sett hur sortimentet av hamburgare har utvecklats, men oavsett vilka nyheter som dyker upp, förblir den saftiga burgaren i centrum för varje måltid.

Nyheter på menyn

Sen september finns två nya burgare på menyn: Yankee Whopper och Spicy Whopper. Dessa finns under en begränsad tidsperiod och går att få både som enkel och dubbel och är i samma storlek som de klassiska burgarna som alltid finns på menyn

Yankee Whopper bjuder på en klassisk amerikansk smak med hamburgerdressing, sallad, tomat, ost, lök och gurka.

För den som gillar lite hetta är Spicy Whopper ett måste, med chilcheese-sås, jalapeños och ost. Båda burgarna har redan sålt bra och finns även med kyckling- eller det vegetariska alternativet Flexi.

Gourmetburgare

För dig som är sugen på en lite lyxigare måltid erbjuder Burger King även gourmetburgare med anguskött. Utbudet varierar men några populära val är aioliburgaren, trippel-cheese och Steakhouse-burgaren, där alla också går att få med kyckling eller som Flexi.

Något för alla

För den som inte är sugen på en burgare finns det flera andra alternativ. Du kan välja en fräsch Caesarsallad eller någon av de smakrika wrapsen, som Chicken & Bacon Wrap eller Chili Cheese Chicken Wrap. Älskar du nuggets? Då kan du prova de populära Sha’King Nuggets Meal i smakerna Sour Cream eller Spicy.

Tillbehör och barnmenyer

Vad vore en burgare utan tillbehör? Burger King erbjuder allt från pommes frites till lökringar och äppelbitar. För barnen finns särskilda barnmenyer där du kan lägga till äppelbitar för fem kronor som ett hälsosamt alternativ.

Dessert för den sötsugna

En måltid på Burger King är inte komplett utan en smarrig dessert som avslut. Just nu är Daim den stora stjärnan; en krämig King Fusion Daimglass och den populära Creamy Shake Daim som är en chokladshake med Daimtopping. Därtill finns förstås finns klassikerna choklad, jordgubb och vanilj som alltid på menyn. Och varför inte avrunda måltiden med en kaffe!

Kuponger och erbjudanden!

Vill du spara pengar? Ladda ner Burger Kings app och skapa ett konto för att ta del av kuponger och erbjudanden!